Vanja Halilović suparnici slala prijeteće SMS-ove, a o vezi s tenisačem se hvalila na faksu?

Vanja Halilović suparnici slala prijeteće SMS-ove, a o vezi s tenisačem se hvalila na faksu?

VANJA HALILOVIĆ opet je top tema dana - unatoč nastojanju da, barem u kontekstu ljubavnice Gorana Ivaniševića, nestane s naslovnica, opet je progone "grijesi iz prošlosti". Neki domaći mediji, naime, donose priču o SMS porukama koje je RTL-ova voditeljica navodno slala Ivaniševićevoj nevjenčanoj supruzi Tatjani Dragović, a koje su uključivale prijetnje i nimalo ugodne riječi.

Ivaniševićeva ljubavnica navodno je jednom poznatom zagrebačkom vizažistu donijela fotografiju Tatjane Dragović i tražila identičan make-up, a slično je doživio i njezin frizer, koji ju je morao ošišati po uzoru na poznatu manekenku. U spornim SMS porukama Vanja je od Tatjane tražila da napusti Gorana Ivaniševića i podsjećala je na to da su ljubavnici, međutim Tatjana Dragović na njih nije reagirala sve do objave fotografija u tjedniku Extra, nakon čega je tenisača izbacila iz stana.

Otvoreno o svemu na hodnicima faksa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti tvrde kako su na hodnicima upravo od Vanje Halilović svojedobno doznali za romansu s Ivaniševićem. Voditeljica je, kažu naši izvori, o kontaktima s tenisačem pričala pred drugim studentima, a u nekoliko se navrata prilično trudila dokazati da je broj u njezinom mobitelu doista njegov.

Iako se redovito pojavljuje u emisiji o šoubiznisu koju vodi, Vanja i dalje ne komentira događaje koji su je u očima hrvatske javnosti predstavili kao ljubavnicu pa i razaračicu obitelji. Njena pojavljivanja na eventima i u javnosti općenito vrlo su se brzo prorijedila, što se ne može reći za obitelj Ivanišević. Prije nekoliko dana viđeni su, naime, kako odlaze s ručka na kojemu im je društvo pravio Milan Bandić, međutim zajedničkim druženjima unatoč, Ivanišević se još nije vratio u stan u centru zagreba, u kojemu ga, osim Tatjane, čekaju i djeca Amber Maria i Emanuel.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara