Vanja Rupena: Nisam striptizeta, nego showgirl!

IAKO već dugi niz godina ne radi u Hrvatskoj, bivšoj Miss Hrvatske važna je reputacija u rodnoj zemlji pa je, kad je čula da su je Hrvati svrstali u striptizete vidjevši kako se izvija u talijanskom showu, odlučila stati pred kamere i objasniti što u glamuroznoj emisiji zapravo radi. Ipak, ističe kako joj je od televizije puno draža gluma, za koju se priprema već nekoliko godina te, naravno, čeka ponude redatelja.

"Posao u ovoj emisiji sam dobila na sreću. Vidjeli su me u travnju, čuli smo se u srpnju i mislila sam  da je stvar zaboravljena. U rujnu su me opet nazvali, odmah sam uskočila u studio i krenula snimati", ispričala je 29-godišnja Vanja Rupena novinarki Red Carpeta. "Ja sam zapravo showgirl; plešem, glumim i improviziram, a bilo je i pjevanja", objasnila je ljepotica kako utorkom navečer zabavlja Talijane.

Krajnji cilj - filmska karijera

Za sudjelovanje u emisiji prijavile su se tisuće Talijanki, a činjenicu da je izabrana upravo ona, Vanja tumači riječima: "Oduvijek sam se sviđala talijanskim klijentima, imam pozitivnu energiju koja ne smeta ni muškarcima ni ženama". Kolegicu Nenu Ristić, srpsku manekenku s kojom cupka u emisiji, doživljava kao mlađu sestru, no nema namjeru pred kamerama provesti i iduću sezonu.

"Ne želim biti u sljedećoj sezoni, ovo mi je bila odskočna daska. Televizija mi se zapravo nikad nije svidjela. Još uvijek razmišljam o glumi, ali ako ponude stignu, bit ću spremna raditi na televiziji", poručuje bivša missica.

Bitna informacija za sve napaljene obožavatelje - Vanja je prije četiri mjeseca završila šestogodišnju vezu pa je, kaže, zbunjena i ne zna hoće li naredne godine provesti u Hrvatskoj, Italiji ili nekoj trećoj zemlji.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara