Vanja Rupena: Zbog posla na HRF-u vani nisam ni nosom provirila

JEDNA od voditeljskih zvijezda 12. Hrvatskog radijskog festivala je Vanja Rupena, ljepotica koja je na hrvatsku medijsku scenu stupila prije dvanaest godina kad je proglašena za Miss Hrvatske. Za razliku od Nine Morić, oko koje se stvara fama, Vanja je u Opatiji odlučila biti prirodna i dostupna, pa dane, osim na probama, provodi dajući izjave i planirajući nove angažmane u Hrvatskoj. Bivša missica uskoro bi, prema najavama, mogla početi voditi radijsku emisiju, a želja za Hollywoodom još je nije prošla.

"Jako mi je drago što su me pozvali u Opatiju! Sprijateljila sam se sa svima, a moj suvoditelj Dalibor Petko postao mi je kao brat. Na pozornici ću plesati i pjevati, a sve skupa sam shvatila dosta ozbiljno pa posljednjih dana zbog priprema nisam pretjerano ni izlazila. Zapravo, ni nosom nisam provirila", rekla je Vanja Rupena o boravku u Opatiji, u kojoj će voditi finale pop i rock glazbe. Njezino prvo voditeljsko iskustvo u Hrvatskoj joj je, kaže, neobično važno jer na našoj medijskoj sceni nije prisutna već dugi niz godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To, naravno, nije slučaj u Italiji, u kojoj je već radila kao hostesa i voditeljica, a naši su mediji neke njezine nastupe prozvali "čistim striptizom". Vanja se, naime, u velikom studijskom spektaklu pojavila u grudnjaku i gaćicama, što je u "konzervativnoj Hrvatskoj" izazvalo dvojake komentare. "To je nešto što su novinari napuhali. Nisam nikakva striptizeta, bila je to jedna jedina scena, ali medijima očito jako zanimljiva", kroz smijeh kaže ljepotica.

U Opatiju je doputovala sama, a dečko je, priznaje, čeka u Italiji. Nakon Radijskog festivala kreće u novo osvajanje medijske scene u Hrvatskoj i Italiji, a manekenstvo je sve manje privlači. "Zaražena" televizijom, missica iz Umaga očekuje nove ponude i bez imalo "diva stava" odrađuje voditeljske zadatke koji su u Opatiji itekako otežani zahvaljujući nepodnošljivim vrućinama.

Za Vanju Rupenu možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara