Vanna iznenada otkazala koncert u Crnoj Gori

Vanna iznenada otkazala koncert u Crnoj Gori
Foto: Facebook

HRVATSKA pop pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna iznenada je u utorak otkazala koncert koji je u srijedu trebala održati u crnogorskom gradiću Tivtu, na palubi školskog jedrenjaka Jadrana oko kojega se vodi spor između Hrvatske i Crne Gore.

Koncert Vanne u Tivtu - a bio bi to njezin treći nastup u Crnoj Gori - organizirala je Turistička organizacija Tivta kao svoj poklon i doprinos povodom proslave 85. godišnjice školskog broda, jedrenjaka Jadran, a koja se ovih dana u Boki kotorskoj obilježava nizom manifestacija.

Hrvatski mediji objavili su informaciju da se Vanna "ni kriva ni dužna našla u središtu diplomatskog incidenta između Hrvatske i Crne Gore", jer službeni Zagreb vrši pojačan međunarodni pritisak na Podgoricu da se Hrvatskoj "vrati brod koji je 1991. JNA otela iz Splita". Pošto su je novinari prozvali da u takvim okolnostima ne bi smjela nastupiti u Tivtu na palubi Jadrana, Vanna je otkazala koncert što je i potvrdila u telefonskoj izjavi za N1 televiziju.

Iz TO Tivat, koja je bila organizator nesuđenog nastupa Vanne u Tivtu, do sada nisu komentirali ovakav postupak hrvatske pjevačice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara