Diva kakvu ne viđamo često: Vanna pokazala noge u novom spotu

Diva kakvu ne viđamo često: Vanna pokazala noge u novom spotu

Foto: Dino Senčar/Press

NAKON nedavne veličanstvene noći i koncerta u Lisinskom uz pratnju Zagrebačke filharmonije kojim je obilježila 25 godina glazbenog djelovanja, pjevačka diva Vanna predstavlja novu glazbenu poslasticu."Pjesmu smo jako dugo pripremali i napokon je tu. Zadovoljna sam što smo uspjeli u istom trenutku pustiti u etere singl koji istovremeno ima i videospot, kojeg smo smislili kao neku vrstu modnog editoriala. Atmosfera je na snimanju bila jako opuštena i zabavna, što se vjerujem i vidi. Fotografije je snimao Šime Eškinja, pa se u spotu vidi i cijela naša ekipa. Za spot su zaslužni Dino Senčar koji je snimao i moj prošli videospot za pjesmu Probaj, ali ga je ovaj put sam cijelog završio", poručila je Vanna.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa druge strane, čovjek zaslužan za odličan tekst, glazbu, aranžman i produkciju, Ante Pecotić, 'Suze na kiši' izdvaja kao jednu od posebnih pjesama:

"S Vannom sam snimio velik broj pjesama u njenoj samostalnoj karijeri. Neke od njih meni osobno drage nisu postigle uspjeh kakav sam očekivao, dok su neke postigle i više od očekivanog. Iskreno vjerujem kako smo u novom singlu pomirili i jedno i drugo, jer mi je pjesma jedna od dražih autorskih skladbi", rekao je Pecotić, a sada pogledajte i novi Vannin spot u kojem ćemo poznatu pjevačicu vijesti u jednom drugom zavodljivom izdanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara