"Važi, hvala Jelena": Srpska voditeljica u eteru spustila mladoj kolegici

"Važi, hvala Jelena": Srpska voditeljica u eteru spustila mladoj kolegici
Screenshot: Facebook

NAKON što se u jutarnji program srpske Prve TV javila mlada novinarka Jelena koja je entuzijastično ponovila riječi nadležnih da će rupe na cestama biti sređene "čim snijeg prestane padati", voditeljica Jovana Joksimović održala joj je kratku lekciju o tome koliko tim riječima nadležnih treba vjerovati.

"Dobro. A što ako stane snijeg za dva mjeseca?", pitala ju je mrtva ozbiljna Joksimović, na što je nastalo nekoliko sekundi neugodne tišine.

"Pa bit će u međuvremenu zakrpane", pokušala se izvući mlada novinarka.

"Aha. Dobro, važi, hvala Jelena", rekla je neuvjerena Joksimović.

Jovana Joksimović je supruga Željka Joksimovića te je od 2005. godine zaštitno lice jutarnjeg programa na nekoliko srpskih televizija.

Da su se i njoj događale greške u eteru dokazuje činjenica da je svojevremeno u Srbiji proglašena kraljicom lapsusa.

"Kreće emitiranje populativne emisije", rekla je jednom prilikom.

U veljači 2011. je prokomentirala tekst o nezaposlenosti rečenicom: "U Srbiji ima 750.000 nezaposlenih, što je jedan grad veličine Loznice". Loznica prema podacima iz 2002. godine ima 86.413 stanovnika.

Orla bjelorepana nazvala je "orao belotrepan". Potom je uz smijeh zaključila: "Pa dobro, nema bijele trepavice, nego bijeli rep."

"Hladno u cijeloj Srbiji, a naročito vani", rekla je drugom prilikom. 

"Prvog ovogodišnjeg grand slama, teniskog turnira u januaru", započela je najavu priloga, na što je njen kolega Srđan Predojević uskočio, objasnivši da je ipak riječ o prilogu o rukometu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara