Vazmenko pobjednik Survivora!

VAZMENKO PERVAN pobjednik je prvog hrvatskog Survivora! Vazmenko je u finalu dobio čak 68,23 posto glasova gledatelja Survivora i čitatelja 24sata, dok je Vedran osvojio skromnih 31,77 posto.

Tako se odluka drugog finaliste, Vedrana Šehića, koji je na zadnjem plemenskom vijeću odabrao Vazmenka kao svog suparnika u finalu, pokazala kobna.

Naime, uzevši u obzir činjenicu da se Kristina zbog dvoličnosti zamjerila mnogim natjecateljima Survivora, a indirektno i gledateljima, logična je pretpostavka da bi Vedranove šanse u finalu bile puno veće da je drugi finalist bila Kristina, a ne Vazmenko.

To je potvrdio i Vedran izjavom koju je dao nakon što je Vazmenko proglašen pobjednikom: "Bila je to najskuplja odluka u mom životu."

"Nije mi žao, novci nisu vrijedni toga da postaneš ljigav javnosti, ali i samom sebi." - indikativno je dodao Vedran.

Iako njihovi glasovi nisu odlučivali o pobjedniku, glas svom favoritu dalo je i osmero ranije izbačenih natjecatelja.

Na kraju je, prema njihovim glasovima, bilo 4:3 za Vedrana, dok je Kristina jedina ostala sudržana u glasanju.

Odmah po proglašenju pobjednika Vazmenko je zagrlio Vedrana, ali je već sljedećeg trenutka počeo u džepove trpati novac koji je bio izložen u studiju. Inače, radi se o 700,000 kuna.

Bilo kako bilo, prvi hrvatski Survivor je završen, a uzevši u obzir malu gledanost showa, upitno je hoće li doći do realizacije drugoga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara