Već pola kapaciteta prodano za Balaševićev koncert u Puli!

Već pola kapaciteta prodano za Balaševićev koncert u Puli!

Foto: Press

POSLJEDNJI koncert Đorđa Balaševića u pulskom amfiteatru dogodio se prije pet godina i bio je rasprodan. Čini se da će se povijest ponoviti i 4. kolovoza 2016., jer reakcije publike u samo 2 tjedna prodaje donose vijest da je mjesec dana prije koncerta već pola namijenjenog kapaciteta Arene prodano.

Iznova se potvrđuje da je Balašević izniman kantautor na ovim prostorima, a najavljuje da se u Areni može očekivati spektakl, gdje će osim standardnih emocija i Đoletovog humora biti uključeni i - Mjesec, zvijezde, muzika - novi program, napravljen posebno za ovaj koncert i za uspomene koje će publika nositi s njega. Pozitivna energija i sigurne, blažene harmonije Balaševićevih pjesama, povest će prisutne u Areni na putovanje koju će posjetitelji dugo pamtiti.Seriju svojih koncerata zadnjih godina Balašević naziva ''Pa, tamburama mangupi prepreče put'', a za koncert u Areni dodan mu je slogan ''Na stanici u Puli...'' iz pjesme ''Oprosti mi, Katrin''. Ulaznice po jedinstvenoj cijeni od 160 kuna se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i Tisak media centara, te online na www.ticketshop.hr.

U Istri se ulaznice mogu kupiti također i u Foto Studiju Edi u Poreču, Frizerskom salonu AS u Pazinu, Rock Caffeu Labin, Tur. agenciji Birikina u Rovinju te u turističkoj agenciji Gabi Travel u Umagu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?