Veće je bolje: Jennifer Aniston povećala grudi!

Tekst: G.K.
Foto: JLP

OTKAKO se pojavila u novom "oblijem" izdanju, američka glumica Jennifer Aniston izazvala je brojne špekulacije o plastičnoj operaciji grudi. Naime, medijima kruže priče da si je Jen u grudi ubrizgala Macrolane injekcije te ih tako povećala za jedan broj.

Magazin Grazia prvi je objavio članak o novom poprsju američke glumice, u kojem prema bliskom izvoru, piše da je Jennifer doista povećala grudi te da se osjeća sjajno. "Jen je najvjerojatnije upotrijebila Marcolane injekcije i grudi su joj vidljivo veće. Jako je zadovoljna", rekao je bliski izvor za Graziu.

Macrolane može prouzročiti zdravstvene probleme

Ta relativno nova metoda povećanja grudi, bazira se na ubrizgavanju gela Macrolane u dojke, a inače se koristi za manje povećanje grudi. Unatoč tome što se radi o jednostavnom postupku, postoji rizik da organizam prepozna gel kao strano tijelo, što može prouzročiti razne zdravstvene probleme.

Injekcija gela Macrolane koja ima trenutačan efekt podizanja, postala je pravi hit među ženama. Cijena od dvije tisuće funti za postupak koji traje pola sata do 45 minuta, privukla je velik broj zainteresiranih. Iako se isti rezultat može postići vježbanjem, velik broj žena se odlučuje upravo na gel Marcolane.

Macrolane je razvijen u Švedskoj 2000. godine i vrlo brzo je postao pravi hit. Pruža brze rezultate koji izgledaju kao da je pacijent podvrgnut plastičnoj operaciji tijekom koje su umetnuti silikoni. Bazira na Restylanu kojim se pune usne i ublažuju bore na području lica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara