Večera s njegovim roditeljima pretvorila se u noćnu moru: "Rekao mi je da sam predroljasta..."

Večera s njegovim roditeljima pretvorila se u noćnu moru: "Rekao mi je da sam predroljasta..."

Ilustracija: Instagram

ISKUSTVO večere s roditeljima dečka može biti još neugodnije. Uvjerila se u to jedna žena kojoj je večer nepovratno propala i prije nego što je došla do restorana.

Razočarana djevojka na Redditu je opisala svoje muke i zatražila savjet drugih korisnika. Problem je naime u tome da joj je dečko čim ju je vidio rekao da je "predroljasta".

Opisala je da se odjenula u "tajice s uzorkom i sladak top te čizme". Kad je njen dečko vidio kako izgleda, rekao joj je da se presvuče. "Hlače su ti preuske i izgledaš zbilja droljasto", rekao joj je.

Kad je odbila, poslao je ocu poruku da neće doći zbog odjeće njegove djevojke. Ljude je na Redditu pitala tko od njih dvoje nije bio u pravu.

"Preko vikenda pozvani smo na večeru s roditeljima mog dečka. Srela sam ih dotad jednom, a s dečkom živim već godinu dana. Odjenula sam tajice s uzorkom i sladak top, uz čizme. Nakon svađe s dečkom sam se fotografirala i fotku poslala prijateljima, a svi su se složili da izgledam slatko. Tražio je od mene da se presvučem, rekla sam mu da mi se sviđalo što nosim. Ponovno me tražio da se presvučem, a odgovorila sam mu da sam odrasla žena i da ću nositi što god ja hoću", opisala je.

Na kraju joj je dečko priznao da misli da su hlače preuske i da izgleda droljasto, a kad se naljutila i opet odbila, poslao je ocu poruku da neće doći jer mu je cura odjevena predroljasto.

 

"Nikad nije bio takav, uvijek je bio dobar i podupirao me. Ne znam kako da reagiram. Kad sam mu rekla da ne želim biti u vezi s nasilnikom, ispričao se, ali i dalje sam jako ljuta i ne znam što da radim. Njegovi roditelji su jako konzervativni, ali ja ne želim mijenjati ono što sam. Ako ja mislim da sam odjevena prikladno, to je jedino važno, zar ne", napisala je.

Najviše lajkova dobio je komentar osobe koja je zaključila da su oboje u krivu.

"On je trebao jasni reći što mu smeta i nije smio ocu poslati poruku. Ti to nisi trebala pretvoriti u borbu oko moći, jer on očito zna kako će njegovi roditelji reagirati na tvoju odjeću i znao je da je to loša ideja. Ako ti inače govori što da odjeneš, to je problem, no ako je prije upoznavao djevojke s roditeljima i njima je smetalo kako su odjevene, očito je želio izbjeći problem", napisao je korisnik.

Drugi su pak zaključili da ona ima pravo nositi što želi te da nije smio poslati poruku ocu, dok su drugi stali u obranu dečka i poručili joj da mora znati što je primjerena odjeća za pojedine prigode. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara