Vedrana Linardić: Nemam komentara na prekid s Ćorlukom i ne osvrćem se na medije

Foto: Borna Čavrag/Index

VEDRANA LINARDIĆ nosila je večeras Mangovu reviju u zagrebačkom klubu H20. Lijepa manekenka prekinula je prije nekoliko dana vezu s Vedranom Ćorlukom, a od novinara je bježala.

"Nemam komentara na prekid sa Ćorlukom i ne osvrćem se na medije"

Za Index je kratko prokomentirala cijelu situaciju, braneći se zapravo poznatom uzrečicom: "Nemam komentara". "Super je bilo nositi reviju. Došla sam jučer u Zagreb, sutra također nešto nosim", rekla je Linardić. "Ma joj, ništa, ni ne osvrćem se na to", rekla nam je kada smo je upitali kako se nosi s medijskom pažnjom. Na prekid sa Ćorlukom, ali i pomirenje s bivšim dečkom, Vedrana nema nikakvih komentara. "Ma ništa, nemam komentara na to. Za blagdane nemam još nikakvih planova", kratko je zaključila Vedrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maja Cvjetković: Davor se odmara, ne ide baš na revije

Njezina kolegica Maja Cvjetković bila je nešto rječitija i otkrila nam svoje akademske planove. "Nosim često garderobu iz Manga, sviđa mi se taj brend. Kad mi pista usfali, nosim revije, tako da mi manekenstvo ne nedostaje, no večeras sam radije u ulozi promatrača", izjavila je Maja. "Diplomu sam veselo proslavila. Upisala sam i magisterij, a zezali smo se da ću i magistrirati samo zbog tog slavlja", rekla je Cvjetković. "Davor večeras odmara, on inače ne posjećuje baš revije, pa ne vidim zašto bi i večeras", zaključila je šibenska manekenka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara