Vedrana Rudan o preljubu u Big Brotheru: U svim zemljama svijeta žena je kurva i zlo

Foto: Facebook

VEDRANA RUDAN za Index je prokomentirala reality show Big Brother, pri čemu se najviše osvrnula na situaciju udane Marijane i mladog Nemeša. Spisateljica smatra da su mediji stalno usmjereni degradiranju žene u društvu, a ništa bolje nije ni u slučaju ovog showa.

"To su teme za idiote, a idioti su i u kući"

"To vam je svjetski fenomen, planetarno zatupljivanje naroda tako da ja to, naravno, ne gledam, kao i svi normalni ljudi. Oni moraju imati neku priču, a naravno da su to takvi skandali. To su teme za idiote, a idioti su i u kući. Mi smo bespomoćni, umjesto pravih tema mediji prodaju Velikog brata, ali i u Velikoj Britaniji i Americi, u Albaniji, u Hrvatskoj, sve je to na istom tragu. Ljudi gledaju gluposti i ne razmišljaju što im rade banke, ili Rohatinski, ili netko od ovih moćnika, Todorić. Ništa to nije novost", rekla je Vedrana.

"Ne govori se o tome kako su muškarci u 99 posto slučajeva zlostavljači"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju između Marijane, Nemeša i šokiranih obitelji kontroverzne Šibenčanke, Vedrana komentira na sebi svojstven način. "Pretpostavljam da je muž dobio honorar da bi tugovao, ona dobiva honorar da bi prevarila ili ne bi prevarila. Koliko je ona koga prevarila, pretpostavljam da nije prevarila nikoga. Mislim da je to sve izmišljeno i u službi gledanosti. I u Britaniji je žena muža prevarila i u Tunguziji je žena muža prevarila, a nijedan muž nije ženu prevario zato što je normalno da žene varaju, a da su muškarci žrtve, u Big Brotheru naravno. U stvarnom životu nije tako, ali se o tome pravim muško-ženskim odnosima ne priča. Ne govori se o tome kako su muškarci u 99 posto slučajeva zlostavljači i gazde ženskih života. O tome se ne govori", zaključila je spisateljica.

"U svim medijima svijeta žena je zlo"

Vedranu nije iznenadio ni medijski linč koji je na neki način doživjela Marijana. "Mediji to i inače rade, i inače se obrušavaju na žene, jer su mediji u rukama muškaraca. U svim medijima svijeta žena je objekt, žena je kurva, žena je zlo, i to je tako. Tako će i biti sve dok ne uzmemo stvar u svoje ruke. Ne treba se valjati po Big Brotheru i glumiti nevjernu ženu, nego treba doći doma i udariti svog muža, i to na spavanju, dok je fino opušten", zaključila je Rudan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara