Veliki brat: Jovana nakon pijančevanja zatrebala liječničku pomoć!

Tekst: B.M.
Foto: PressOnline


DOK SE naš Big Brother ugasio zbog slabe gledanosti i općenite nezanimljivosti ponuđenog sadržaja, u susjednoj nam državi "Veliki brat" nikad nije bio zanimljiviji. Osim niza parova koji su se tijekom showa spojili, nadaleko se čuje glas o burnim zabavama koje priređuju. Naime, preksinoć se u kući "Velikog brata" dogodila prava drama, javljaju tamošnji mediji.

Nakon povraćanja. uslijedila je liječnička pomoć

Samoprozvana starleta i stanarka Jovana popila je toliku količinu alkohola da su organizatori showa bili primorani pozvati hitnu pomoć da pomogne pijanoj Jovani. Pošto je bila neraspoložena, djevojka je posegnula za velikom količinom alkohola kojeg su ukućani dobili prošlog tjedna. Utjehu i nije pronašla u alkoholu, pošto su je na kraju kolegice nosile u krevet, gdje je povraćala cijelu noć, a kad su svi shvatili da joj je pretjerano loše, pozvani su doktori koji su joj pomogli i dali infuziju da bi se oporavila.

"Lezbo vatačine"

Čini se da ovo nije prvi alkoholni eksces mlade natjecateljice, jer je nedavno isto tako pod utjecajem alkohola htjela pružiti sustanaru oralni seks, te je zajedno sa sustanarkom Violetom priredila naciji pravu poslasticu u obliku "lezbo vatačine" kako su napaljeni čin nazvali tamošnji mediji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara