Veliki Brat: Nemeš je prvi na ljestvici inteligencije, a Tamara i Radašin zadnji

Veliki Brat: Nemeš je prvi na ljestvici inteligencije, a Tamara i Radašin zadnji

Foto: vb4.emotion.rs

NAKON turbulentnih zbivanja u kući Velikog Brata jučer, koje uključuje i seks od čak 15 minuta između Nemeša i Marijane, ukućani su dan proveli bezvoljno i pomalo umorno. Marijana i Nemeš ipak su dan provodili u krevetu malo bolje se upoznavajući.

Duško se ne miri s činjenicom da ima prijatelje, a nema kosu

Neki od ukućana ipak su odlučili izvući se iz kreveta i otići na dvorište. Duško se opet žalio Soraji da mu kosa ne raste. Naime, zbog Džordževe spačke prije nekoliko tjedana Duško je ošišan na gotovo ćelavo što mu se nikako nije svidjelo pa je Velikom Bratu tada na pitanje da li ima prijatelje u kući odgovorio: "Imam prijatelje, ali nemam kosu". Nakon što se žalio na kosu, Soraji se pohvalio kako mu je jedna kći na drugoj godini studija u Nišu, a ona ga je zezala da su mu djeca sigurno pametna na mamu.

Bojana ima rođendan, želi samo da se svi slažu

Povodom rođendana, Veliki Brat Bojanu je upitao što želi za poklon, a ona nije htjela poželjeti ništa materijalno već da u kući stekne prijatelje s kojima će ostati dobra i po izlasku te da se svi slažu. Ipak, kako je do sada bilo, Veliki Brat stanarima će najvjerojatnije pripremiti zabavu ili nekakvo slično iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijana više nema nedoumica, sigurna je u svoje osjećaje prema Nemešu

Marijana je 47. dan u kući Velikog Brata napokon sigurna u svoje osjećaje prema svom ljubavniku Nemešu te da više nema nedoumica. Par se tijekom ovih dana nekoliko puta posvađao, a Marijana je i odbila njegovu prosidbu, no sinoć su se opet seksali, a danas su izgladili sve probleme.

Dnevni zadatak: Stanari su se morali poredati po stupnju inteligencije

Veliki Brat tijekom dana okupio je sve stanare u dnevnom boravku kako bi im priopćio koji je njihov dnevni zadatak. Morali su se poslagati po tome kako oni misle da su njihovi stupnjevi inteligencije, a da bi zadatak bio uspješno ispunjen, barem troje stanara mora pogoditi svoje mjesto. 

Big Brother je njihovu rang ljestvicu usporedio sa testovima inteligencije koje su rješavali prilikom kandidature za show. Nemeš je stao na sedmo mjesto, a trebao je na prvo, Tamara je bila tek 11 od 12 mjesta, a svoje nezadovoljstvo pokušala je sakriti iako joj to nije baš pošlo od ruke. Radašin je zauzeo 12 mjesto, ali nije se žalio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara