Veliki transfer: Rene Bitorajac ima novi voditeljski posao

Veliki transfer: Rene Bitorajac ima novi voditeljski posao
Foto: Press

NAKON što je razočarao gledatelje odlaskom s pozicije voditelja Supertalenta, Rene Bitorajac pronašao je novi posao na televiziji. S Antonijom Blaće vodit će novi RTL-ov show pod nazivom "Ludi bar". 

"Vjerujem da ćemo se dobro nadopunjavati i slagati, i to iz nekoliko razloga. Prvi, jer se već sad izvrsno slažemo, ali i jer oboje jedva čekamo da show počne'', komentirao je Rene prvu zajedničku suradnju s Antonijom. 

Tijekom osam epizoda voditeljskom će dvojcu u goste stizati najveće hrvatske zvijezde iz različitih sfera društvenog života, a Antonija i Rene privest će ih na ispitivanje tijekom kojeg će pokušati doznati njihove skrivene talente i zanimljive činjenice iz života koje javnost dosad još nije imala prilike čuti.

Pjevači, glumci, sportaši, reperi, vrhunski kuhari i voditelji samo su dio šarolikog društva koje će se tijekom osam epizoda redati u 'Ludom baru' i morati se snaći u za njih potpuno neočekivanim situacijama.

Cilj im je također motivirati goste da zaigraju različite igre i kvizove te prihvate najluđe izazove kako bi prikupili što više novčanih sredstava za udrugu RTL pomaže djeci. 

"Planiramo od sjajnih gostiju saznati nešto što još nikada nismo i staviti ih u situaciju u kojoj se još nikada nisu našli, baš kao što se Antonija i ja nikad dosad nismo okušali kao voditeljski par. Uz sve to činimo i dobro djelo prikupljanja novca onima kojima je to najpotrebnije", kaže Rene. 

"Stižu nam 24 gosta iz javnog života, od sporta preko glume do glazbe. Političare smo zasad izbjegli, ipak je Božić", našalila se Antonija pa dodala: "S obzirom na to da kroz igre prikupljamo novac za udrugu, prema gostima nećemo biti strogi nego ćemo im i malo progledati kroz prste. Bude li potrebe, 'uletit ćemo'. Zapravo, Rene i ja pozivamo svoje goste i gledatelje u naš bar. A u baru se ljudi uvijek lijepo druže, baš kao što se i nas dvoje zabavljamo pripremajući emisiju."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara