Veljača otkrila u društvu kojeg muškarca je proslavila rođendan u Beogradu

Veljača otkrila u društvu kojeg muškarca je proslavila rođendan u Beogradu
Foto: Instagram

JELENA VELJAČA jučer je napunila 38., a kako se za vikend ponovno preselila natrag u Hrvatsku, prije odlaska je rođendan najprije proslavila u Beogradu gdje je živjela od ljeta 2018. godine. Nakon što je ranije s obožavateljima podijelila uspomene na proslavu rođendana u Zagrebu, sada je pokazala uz koga je u srpskoj metropoli obilježila početak nove životne godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Riječ je o Ljubomiru Dorontiću, televizijskom i kazališnom producentu koji živi na relaciji Oplenac-Dubrovnik, a s kojim se Veljača u posljednje vrijeme sve češće druži, ali o odnosu s njim skriva detalje kao zmija noge. Uz to, i on je podijelio istu fotografiju s proslave na svom profilu uz opis koji je zaintrigirao njegove pratitelje i obožavatelje domaće glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ljubomir Dorontić (@cokabroz)

"Jelena Veljača Dorontić. Volim te", napisao je Ljubomir. Jelena nije ostala ravnodušna na njegove riječi. "Ajme. Bez riječi sam. Mnogi će te zbog toga predložiti za beatifikaciju", odgovorila mu je.

I Ljubomirovi i Jelenini pratitelji u komentarima su odmah pomislili kako bi mogla biti riječ o novoj ljubavi, zbog čega su im uputili komplimente te istaknuli kako su slatki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ljubomir Dorontić (@cokabroz)

Uz to, oko Jeleninog povratka u Zagreb nakon završetka snimanja serije "Pogrešan čovjek", oboje su na Instagramu podijelili istu zajedničku fotografiju uz koju je Ljubomir dodao i nepoznate detalje.

"Ovo bi trebao biti trenutak prije #aboutlastnight kada mi Jelena nabija tenziju s ponavljanjem: 'Kada ćeš više biti spreman?!', a ja trebam "još samo" spariti košulju, jer se ovo sve događalo u 20:30, a event je počeo u 19:30. ALI - ponavljam, ALI ja bih bio spreman i prije, da moja draga nije došla u stan u 20:20h", ispričao je tada i zaintrigirao mnoge nazvavši Veljaču "svojom dragom".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara