Veljača vs. Alka: Može li se Vogue čitati u kadi?

Mlada glumica Jelena Veljača prilično se namučila stvarajući scenarij za vrlo gledanu sapunicu "Obični ljudi" - neki kažu da je počela s idejom britanskog autora koji je pisao o tri sestre iz glumačke obitelji, no priča se, kao i u svakoj sapunici, prilično razvila, pa se Veljača javnosti prikazala kao velika radnica, koja je noći provodila pred kompjutorom skupljajući ideje za nove spletke u seriji.

"Sjećam se da je bila ponoć i 19 minuta, odmaknula sam se od laptopa i dala pusu svome dečku koji mi je bio najveća podrška. Napravila sam kupku, upalila mirisne svijeće i prelistala posljednji Vogue, od prve do posljednje stranice", opisala je Veljača jednom tjedniku završetak pisanja scenarija najgledanije domaće sapunice.

Vjerna pratiteljica domaćih društvenih zbivanja, Alka Vuica, primijetila je u Veljačinoj priči veliku rupu i dobro je posramila u svojoj kolumni u emisiji Red Carpet. "Svi koji čitaju ili su ikad čitali Vogue znaju da teži kilogram i pol do dva kilograma, pa ga je nemoguće čitati u kadi. Ljudi koji ga čitaju, rade to na stoliću ili kauču. Možda joj ga je u kadi držao dečko, ali te nam detalje nije otkrila", rekla je dosjetljiva Alka.

Doista, jedan od najutjecajnijih i najpopularnijih modnih časopisa na svijetu zaista je težak, i ne može se poput dnevnih novina čitati u različitim pozama. Ima li Jelena Veljača neki posebni stalak, da li je bildala za tu priliku ili jednostavno svoj životni stil voli predstavljati glamuroznijim nego što zapravo jest? Alka tvrdi da je riječ o ovom posljednjem - zna ona gdje se, kad i kako čita Vogue...

D.K.
Foto: H.P./B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara