Vesna Pisarović vraća se na male ekrane, ali u ulozi voditeljice

Tekst: A.M.
Foto: Damjan Tadić / CROPIX

PJEVAČICA Vesna Pisarović koja je prije nekoliko godina nizala hitove poput - "Da znaš", "Sasvim sigurna", "Tako mi nedostaješ" te "Ivane", ponovno se vraća na male ekrane. Požežanka je, naime, s ponosom prihvatila ulogu voditeljice ovogodišnjeg festivala Zlatne žice Slavonije koji se održava 4. i 5. rujna u njezinoj rodnoj Požegi.

"Nadam se da će se gledatelji uz odličnu glazbu, tamburice i vino dobro zabaviti"

"Veselim se čuti zvuke tambure, ponovno doći u svoju Zlatnu dolinu. Nadam se da će se gledatelji uz odličnu glazbu, tamburice i vino dobro zabaviti", izjavila je Vesna koja će festival voditi s Mirkom Fodorom. Vesna, koja je ove godine završila magisterij jazz pjevanja u Londonu, na Zlatnim žicama Slavonije prvi puta se pojavila 1994. godine s vlastitom skladom "Dušu si mi ukrao", da bi se poslije toga redovito pojavljivala pred domaćom publikom sve do 2006. godine.

Nakon diplome na Filozofskom fakultetu i kratke karijere izvođačice lakonotnih melodija kojima je često sama pisala stihove, Vesna je zatim otišla u Haag i London kako bi školovala svoj glas, jer kako je često znala naglašavati, u životu ju je oduvijek privlačila samo jedna stvar - pjevanje.

Ipak, 31-godišnja pjevačica odlučila se okušati i u nekim drugim stvarima pa je tako krenula stopama mnogih poznatih pjevačica, što bivših što trenutnih, pa će tako i ona pokazati je li za voditeljski posao jednako talentirana kao i za pjevanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara