Victoria Beckham dogovara Davidov transfer u Inter

JEDNE talijanske novine prije par dana objavile su kako je Victoria Beckham, žena nogometaša Manchester Uniteda i kapetana engleske reprezentacije Davida Beckhama, prošli tjedan pregovarala s predsjednikom Intera o transferu svog muža u milanski klub.

Naime, Victoria je prošlog tjedna bila u Milanu, gdje je otišla pogledati Milanski modni tjedan, a boravak je iskoristila za razgovore o mogućem transferu svog supruga u nogometni klub Inter.

Victorijina želja za odlaskom Davida iz Manchester Uniteda nije ništa novo. Nakon što je Beckham nedavno obnovio ugovor sa Unitedom, bivša članica pop grupe Spice Girls nije krila svoje razočarenje.

"David i ja smo se malo posvađali. Bila sam povrijeđena jer sam stvarno htjela da David pređe u neki londonski klub." - rekla je tada Posh Spice.

No, u zadnje vrijeme se čini kako se Victoria želi odseliti iz Engleske, pa je tako nedavno izjavila: "Svi najbolji nogometaši prije ili kasnije odu u inozemstvo, sigurna sam da će i David tako postupiti."

Što se tiče Intera, predsjednik kluba Massimo Moratti prošlog je mjeseca rekao kako bi rado vidio Beckhama u svom klubu.

"On je izuzetno kvalitetan igrač. Nekad se isplati započeti pregovore, samo da se vidi kako će stvar ići." - izjavio je Morratti.

Ako se u obzir uzmu i nedavne svađe Davida Beckhama s menadžerom Uniteda, Alexom Fergusonom, odlazak kapetana Engleske reprezentacije u Europu sve je izgledniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara