Victoria Beckham i J. Lo u tabloidima zbog humanitarnih akcija

Victoria Beckham i J. Lo u tabloidima zbog humanitarnih akcija

BOGATA engleska šminkerica provela je nekoliko dana sa siromašnom djecom u Limi, dok je razmažena zvijezda umjesto dobrotvornog nastupa u Moskvi održala vjenčanje.

Victoria je stigla u Peru na snimanje dokumentarnog filma za BBC1 kako bi pred televizijskim kamerama pokazala bijedu mnogih tamošnjih klinaca.

Bogatašica koju je još kao djevojčicu otac vozio u obližnju školu Mercedesom pridružila se 11-godišnjoj Dinah koja svakodnevno nožem kopa po pijesku ne bi li pronašla metal i staklo koje se može prodati za sitne novce.

Zgrožena Victoria izjavila je kako "kao majka suosjeća s tom djecom u svakodnevnoj borbi za preživljavanje", a tabloidi nisu zabilježili da li im je uz kopanje pomogla i nekom lovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno je Jeniffer razočarala ruskog predsjednika Putina i 450 siročadi jer se nije pred njima pojavila na dobrotvornoj priredbi u Moskvi. U to vrijeme skromno se udala u vrtu svoje vile za pjevača Marca Anthonya, a njen glasnogovornik tvrdi da nikada nije obećala da će putovati u Rusiju.

Dobrotvorni nastup trebao se poklopiti s otvaranjem njenog butika u Moskvi čiji je sponzor švicarska naftna kompanija "Toroil" i čiji šefovi tvrde da su s njom imali potpisan ugovor pa će cijela stvar završiti i na sudu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara