Victoria Beckham na kraju se najslađe smije

INAČE neomiljena šminkerica izazvala je suosjećanje i simpatije u javnosti nakon što je nekoliko djevojaka optužilo njenog supruga Davida za nevjeru.

Ona ih je u svom stilu nazvala "lažljivim kravama" i izjavila novinarima da ništa neće poremetiti njen brak s bogatim nogometašem u kojem je već bilo kriza.

Zbog stalnog pojavljivanja na stranicama tabloida dobila je ogromu besplatnu reklamu pa se može očekivati da će bolje prodavati svoje nove pjesme i nastaviti uspješnu pjevačku karijeru.

Zlobnici tvrde da supruga nakon otkrivanja seksi afere drži "kao psa na lancu" jer on nakon obaveza u svom nogometnom klubu leti k njoj na skijanje u Alpama ili kući u Englesku.

Sinoć je čak izašao na pozornicu u Londonu kako bi njen nastup najavio riječima "kako je ponosan na svoju predivnu ženu Victoriju".

Sasvim kratko ošišan za potrebe nove reklame za sunčane naočale kasnije je ponovo ljubio i grlio ženu pred paparazzima.

Nedavno joj je za rođendan kupio rijedak dijamant od milijun funti, a namjerava joj kupiti i vikendicu za 10 milijuna u šminkerskom skijaškom centru Verbier u Švicarskoj.

Šuška se da bi se nogometaš ove jeseni iz madridskog "Reala" mogao preseliti u londonski "Chelsea" pa slavni par više ne bi bio odvojen ni zbog poslovnih obaveza.

Ispada da se Victoria u cijeloj toj priči na kraju najslađe smije, iako su i navodne Davidove ljubavnice pokupile dobru lovu za prodaju svojih priča tabloidima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara