Victoria i David Beckham prije spavanja mažu se ptičjom kakicom

Victoria i David Beckham prije spavanja mažu se ptičjom kakicom

VICTORIA i David Beckham, čini se, dugo su skrivali svoju malu prljavu tajnu ljepote koja je, srećom, ovih dana izašla na vidjelo. Ono što nitko nije slutio krije se u činjenici da se supružnici svakodnevno premazuju kremom kojoj je tajni sastojak - ptičji izmet. No, da stvar bude još bolja, ne radi se o bilo kakvom izmetu, već posebnoj kakici specijalnih slavuja koji su nastanjeni u sjevernom predjelu Japana.

Geisha Facials, krema vrijedna dvjesto dolara po kutijici, koja u sebi sadrži tajni sastojak - slavujev izmet, svakodnevno se koristi u obitelji Beckham. "Victoria je nedavno bila u Japanu i divila se savršenom tenu jedne lokalne žene koja joj je preporučila Geisha Facials kremu. Kada se vratila u Ameriku, Victoria je u New Yorku pronašla salon ljepote koji između ostaloga nudi i tretmane tom kremom što je posebno oduševilo jer joj se jako svidjelo kako joj je koža izgledala poslije tretmana. Sada tu istu kremu koristi doma i njome je jako zadovoljna", ispričala je Victorijina prijateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da Victorija nije jedina koja si lice maže životinjskom kakicom. Isto radi i njezin suprug David koji, navodno, svaku večer prije spavanja na lice nanese masku od slavujevog izmeta. Svima je već poznata Victorijina opsjednutost lijepim izgledom, a posebno kožom. Bivša Spajsica u tinejdžerskim je danima imala vidljivih problema s aknama na licu, a zbog opsesije da ima savršen ten do sada je probala nekoliko različitih kozmetičkih tretmana. No, ovaj najnoviji ipak se čini kao jedan korak previše, zar ne?

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara