Victoria i David djecu odveli na "pedagoški tretman" u zatvor Alcatraz

POZNATI zatvor Alcatraz u San Franciscu jučer je dobio poznate posjetitelje - obitelj Beckham odlučila je slobodni dan provesti u povijesnim zidinama koje su čuvale brojne poznate kriminalce, pa i slavnog Al Caponea. Posh Spice u svom se prepoznatljivom stilu pretjerano uredila za posjet zatvoru, paradirajući okolo u plavoj haljinici koja je plijenila poglede osoblja. U San Francisco su doputovali zbog nove Beckhamove reklamne kampanje za modnu kuću Armani, a Victoria je priliku iskoristila kako bi najavila nove modne pokušaje.

Kako Brooklyn, Romeo i Cruz ne bi pomislili da cijeli svijet živi u "medu i mlijeku" poput njihove slavne bogate obitelji, roditelji su ih odveli na jednodnevni izlet u Alcatraz, a ljubazno osoblje pokazalo im je "povijesne punktove" i opisalo način života u jednom od najpoznatijih zatvora na svijetu. Ipak, njihov je posjet San Franciscu imao i "modnu komponentu" - David Beckham pridružio se kreativnom timu modne kuće Armani, s kojom nastavlja uspješnu suradnju. Počela je, podsjećamo, pričom o kompjutorskom povećanju njegovog spolovila na promotivnim fotografijama prije nekoliko mjeseci.

Victoria na tržište uskoro plasira "nimalo jeftine" večernje haljine

Nakon debakla s trapericama, Victoria Beckham spremna je na nove izazove u surovom modnom svijetu - prilikom posjeta San Franciscu najavila je kako će uskoro početi s dizajniranjem haljina. "Trenutno skupljam ideje, a već sam sigurna da će to biti nešto drugačije od svega na što ste navikli. Haljine će biti glamurozne i nimalo jeftine - veleprodajna cijena biti će im oko 1200 funti po komadu. Koristit ću skupe tkanine, a biznis će se uskoro, nadam se, proširiti na torbe i cipele", najavila je ambiciozna Victoria, koja se nakon turneje sa Spice Girls pozdravila s pjevanjem, a nakon pojavljivanja u seriji "Ružna Betty" i s glumom. Moda je, čini se, nešto čega će se ozbiljnije uhvatiti, unatoč kritikama zlonamjernika i ismijavanju njezinog "modnog biznisa" u brojnim medijima.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara