Video - Bojana nova kapetanica BB kuće, Maca se u liveu našalio: "Marijana je trudna"

Screenshot: PinkTV

SINOĆ su se stanari BB kuće u Koloseumu borili za titulu novog kapetana kuće i imunitet. Na početku livea voditelj Maca našalio se na račun glavne teme svih razgovora u BB kući, "igrice pod plahtama" između Marijane i Nemeša, te je izjavio: "Marijana je trudna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog je tjedna titulu kapetanice, podsjetimo, ponijela Slavica, a sinoć se stanari našli u "okršaju izvanzemaljaca". U prvoj rundi su bili podijeljeni na muške i ženske ekipe, gdje su Bojana i Nemeš odnijeli pobjedu. U drugoj rundi su oni kao kapetani birali svoj tim. Bojana je izabrala Lestera, Dražena, Slavicu, Milu i Marijanu, a Nemeš je odabrao Džordža, Milana, Tamaru, Radašina i Emu. Nemeš je ovog puta izostavio Marijanu. Bojanin tim je odnio pobjedu i prešao u sljedeći krug natjecanja, gdje su se podijelili u dvije tročlane ekipe. Pobjedu u ovoj rundi su odnijeli Mila, Bojana i Dražen. U sljedećem krugu je Mila diskvalificirana, s obzirom da nije poštovala pravila Big Brothera, pa su direktno Bojana i Dražen otišli u finale. Titulu kapetana je odnijela Bojana.

"Zabranjene" igrice Marijane i Nemeša, Radašin nije siguran ima li Džordž spolni organ

"Zabranjene" igrice između Nemeša i udane Marijane nastavile su se u BB kući i tijekom jučerašnjeg dana. Marijana je tražila od Nemeša da je skine, što je on i učinio. Tijekom cijelog dana se iz njihovih pogleda i šala dalo naslutiti u kojem smjeru njihov odnos ide, ali se oboje trude sakriti simpatije. Međutim, Nemeš je i dalje zbunjen - Bojana ili Marijana?

Radašinu se sviđa Slavica. Ona je je za njega najbolja u kući, ima sve ono što on voli. Ne bi je zamijenio ni za jednu mlađu. U ispovjedaonici je Radiša pokušavao Big Brotheru objasniti što je histerija te je izjednačio taj pojam sa potrebom za seksom. Milu navodi kao primjer za svoju tvrdnju, ali ne zaobilazi ni Slavicu, ni Marijanu. Nadovezujući se na priču o histeriji, Radašin je izjavio kako nije siguran u to da Džordž ima spolni organ. Ema je razočarana Milinim i Džordžovim ponašanjem, jer misli da su se promijenili. Jedini ukućanin čije društvo joj godi je upravo Radašin. Stanovnici otpada ne žele novo društvo. Duško ni pod razno ne bi volio vidjeti Džordža, ali na Marijanino prisustvo se ne bi bunio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara