Video - Fashion.hr: Severove torbe i Dojčinovićkine haljine otkrile recept za ženstvenost

Foto: Borna Čavrag/Index

VEČERAS je na Zagrebačkom velesajmu održana prva večer Fashion.hr-a. Modna poslastica započela je revijom modnog dvojca I-GLE. Dame su pokazale svoje viđenje sljedeće jeseni i zime. Tamniji tonovi i teški materijali dominirali su njihovom opsežnom revijom. Svi ljubitelji njihovog modnog izričaja večeras su mogli doći na svoje, I-GLE se nisu odmaknule od svog uobičajenog dizajna, a pokazale su zaista sadržajno obilatu kolekciju.

Robert Sever

Poslije njih uslijedile su torbe koje je za HERU radio Robert Sever. O njegovim torbama uvijek se mogu čuti samo riječi hvale, a ništa drugačije nije se dogodilo ni večeras. Sever zaista radi sjajne torbe. Njegove torbe su nosive, a opet specifične. Masivne i ekscentrične, Severove torbe su vjerojatno bile modni vrhunac prve večeri. Osim toga, mora se primijetiti i odlična prezentacija istih. Djevojke su izašle u crnim kožnim haljinama, sa retro frizurama. Do izražaja su zaista došli Severovi sjajni uraci.

Stjepan Čuka

Mladi Stjepan Čuka u svom radu inspirira se urbanom modom i punkom kao stilskim pravcem. Čuka inače radi nosive modele, no to se za ovu kolekciju ne može reći. Muški i ženski modeli bili su prezentirani futuristički, s plavom šminkom i ekstravagantnim frizurama. Zemljani tonovi i krojevi nekog budućeg svijeta zavladali su pistom Fashion.hr-a tijekom predstavljanja njegove kolekcije.

Taja

Debitantica ovog modnom događaja, Taja, ljubiteljica je ekologije pa u svom radu koristi prirodne materijale te se inspirira prirodom. Njezinu točku inspiracije nije bilo teško iščitati. Topli zimski kaputi u pastelnim bojama, masivne kape i muškarci koji podsjećaju na špiljskog čovjeka, glavna su obilježja njezine kolekcije. Iako nije impresionirala, dizajnerica nije napravila loš posao.

Ana Maria Ricov

Lagani odmak od svog uobičajenog dizajna napravila je Ana Maria Ricov. Njezine ženstvene haljine, bez velikog miješanja boja sjajan su uradak, kao i komadi koji prate liniju tijela. Ricov je zaista napravila kvalitetnu kolekciju, a odmak koji je napravila treba pohvaliti i pozdraviti.

Aleksandra Dojčinović

Prvu večer Fashion.hr-a zatvorila je odlična Aleksandra Dojčinović. Svojim ženstvenim modelima vrlo brzo pokorila je modni svijet, a brojni posjetitelji večeras su došli upravo kako bi pogledali što je novo napravila simpatična dizajnerica. Ni ovog puta Aleksandra se nije odmaknula od svog lepršavog i šarmantnog dizajna, iako joj je kolekcija mračnija no inače. Naime, svi naviknuti na njezine pastelne boje, večeras nisu imali puno prilika doći na svoje. Dojčinović je u kolekciju unijela crnu. Elegancija i ženstvenost i ovog puta su bile vodilja u radu dizajnerice koja je bila definitivni modni vrhunac ove večeri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara