VIDEO 17-godišnjakinja bježala policiji, šokirali se kada su vidjeli koga vozi

VIDEO 17-godišnjakinja bježala policiji, šokirali se kada su vidjeli koga vozi
Screenshot: YouTube

17-GODIŠNJA tinejdžerica iz Lordstowna u Ohiu snimljena je kako vozi brzinom od oko 160 kilometara na sat u području škole, a policija je objavila snimku potjere koja prikazuje vozačicu kako s dvoje djece bježi u automobilu umjesto da se zaustavi, prenosi WKYC Channel 3.

Prema riječima načelnika policije Brenta Milhoana, incident se dogodio u školskoj zoni, gdje se provodi radarska kontrola. Naveo je da je djevojka vozila brže nego što je dozvoljeno, a potom se zaustavila na benzinskoj crpki. Ondje je šef policije pokušao prići njezinom automobilu, no ona se brzo odvezla kako bi mu pobjegla.

Potom je srušila zaštitnu ogradu ispred jedne trgovine te se zabila u automobil koji je tamo bio parkiran, nakon čega je izašla iz vozila. Tada ju je policija uhitila i otkrila kako je s njom u autu bilo i njezino dvoje djece - jedno staro dvije godine, a drugo tek devet mjeseci, kao i 14-godišnjak čiji je nestanak prijavljen nekoliko dana prije incidenta.

"Imali smo nekoliko ljudi u automobilu, malu djecu, uključene policajce, pješake na parkiralištu, brojna vozila... To je bio recept za katastrofu, ali na sreću, završilo je tako da ipak nitko nije ozlijeđen", otkrio je šef policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara