Video: Alex, Simona i Lorena u Cavalliju otvorile 10. Fashion Week

JUBILARNI, deseti Fashion Week Zagreb počeo je u hotelu Arcotel mini revijom koju su nosile poznate ljepotice - Simona Gotovac, Lorena Čavar, Jelena Glišić i druge, a najviše se gužve stvaralo oko Aleksandre Grdić, koja se samo dva dana nakon izlaska iz Farme vratila svome uobičajenom poslu. Na pistu se vratila i Jasmina Bitevija, novopečena majka koja je vitkom linijom pokazala da "instant mršavljenje" itekako pali, a posjetitelje su hitovima (na njihovu žalost, tuđim) zabavljale djevojke iz grupe Feminnem.

Modni brandovi Just Cavalli, Class Cavalli i Max & Co. predstavljeni su na prvoj večeri Wella Fashion Weeka, a dolazak brojnih poznatih lica pokazao je da, unatoč hiperprodukciji kad su u pitanju ovakvi eventi, interesa za modu (i, naravno, fotografiranje) itekako ima. Boje reality showa Farma uz sveprisutnu Alex branio je i Lupino, koji se ovih dana užurbano, ali temeljito priprema na odlazak u Irak.

Sto poznatih Hrvatica na pisti s pobjednicima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wella Fashion Week do nedjelje će u balonu Boćarskog doma, kamo se seli sutra, predstaviti kolekcije dvadesetak domaćih i isto toliko inozemnih dizajnera, a ljubiteljima mode svoje će radove tradicionalno predstaviti i mladi dizajneri. Uz brojne popratne sadržaje, od kojih je definitivno najpopularniji Fashion Buvljak, zakazan za 16. svibnja, Wella Fashion Week u subotu, predzadnjeg dana održavanja, donosi pravu estradno-modnu poslasticu. Na pisti će se, naime, predstaviti svi dosadašnji pobjednici, a njihove će kreacije nositi sto poznatih Hrvatica.
 
Sve novitete vezane za Wella Fashion Week, kao i neizbježne tračeve koji prate veliku koncentraciju poznatih lica na jednom mjestu, pratite na Indexu!

Tekst: Dorijan Klarić
Foto: Luka Travaš
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara