Video: Alicia Keys nepogrešivim nastupom oduševila obožavatelje

Video: Alicia Keys nepogrešivim nastupom oduševila obožavatelje

DUGONAJAVLJIVANI i dugoočekivani koncertni spektakl soul i R'n'B dive Alicie Keys započeo je u revijalnom tonu uspješnicama "Ghetto Story", "Waiting For Your Love" i "You Don't Know My Name" tijekom koje je pjevačica bila posebno raspoložena, te je u naletu euforije publiku počastila egzotičnim plesom zamahujući kosom. Nekoliko tisuća obožavatelja koji su doslovce napunili Veliku dvoranu Doma Sportova u glas su pjevali njezine pjesme što je Aliciju posebno oduševilo, te se nekoliko puta na hrvatskom jeziku zahvalila "predivnoj publici".

"Dobra večer, Zagreb! Kako ste?", upitala je Alicia na tečnom hrvatskom nakon čega je spremno započela jedni i pol satni glazbeni spektakl prepun dobre glazbe i plesa, kao i nepogrešivog scenskog nastupa. Odjevena u crvenu majicu sa slikom leptira, visoko strukiranim hlačama i tregerima, Alicia je odavala dojam razigrane, nasmiješene i vesele osobe koja ne preže ni pred čim da bi do vrhunca zadovoljila svoju vjernu publiku. 

Višestruka dobitnica prestižnih glazbenih nagrada Grammy, Billboard Music Awardsa te American Music Awardsa pjevala je pjesme sa posljednjeg studijskog albuma "As I Am", no nije ni zanemarila ni stare hitove poput "Fallin" i "You Don't Know My Name" koji su joj priskrbili svjetsku slavu. Večerašnjem su koncertu prisustvovale mnoge poznate osobe, pa su između ostalih američku pjevačicu gledale Jelena Veljača, Petra Nižetić, Iva Šulentić i Barbara Radulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od mnogih zvijezda koje nastupe u Hrvatskoj održavaju na zalasku svoje karijere (ne bi li uspjeli prikupiti još koji novčić), Alicia Keys kod nas je došla na samom vrhuncu svoje karijere u sklopu svjetske turneje pod nazivom "As I Am", a Zagreb joj je prva postaja na europskom dijelu turneje. Alicia je u Zagreb doputovala još jučer kako bi se što bolje mogla pripremiti za večerašnji nastup. Organizatori tvrde da pjevačica nije imala baš nikakve zvjezdane prohtjeve, samo je zamolila za mir, tišinu i izoliranost. Alicia je odsjela u hotelu Westin, a Zagreb napušta već sutra kada kreće put Beograda.

Z.K.
Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara