Video - Ameriku trese gay skandal: Adam Lambert poene osvaja "muški"

JEDNA od najpoznatijih američkih televizijskih izvoznih proizvoda definitivno je reality show "American Idol". Show koji je zamišljen da na principu audicija diljem zemlje izrodi novu glazbenu zvijezdu koja ima "ono nešto", u SAD-u se očekuje iz sezone u sezonu s popriličnim uzbuđenjem.

Adam glasačke poene skuplja i izvan showa

Međutim, ova sezona izrodila je zvijezdu i prije samog finala. Naime,  iako ih je u natjecanju ostalo samo 13, pobjednik se već praktički zna. Riječ je o 26-godišnjem Adamu Lambertu koji je svoje glasačke poene počeo skupljati i izvan showa.

Baš poput pravih zvijezdi svjestan je da publika hoće atrakciju i izvan pozornice i kamera. Njegove imitacije Michaela Jacksona pale su u drugi plan nakon objave njegovih gay fotografija na kojima izmjenjuje slinu s drugim muškarcima.

Amerikancima "pao kamen sa srca"

Fotografija na kojima ga razni maskirani muškarci strasno ljube obišle su Ameriku i svijet i tako jednom zauvijek odgovorile na pitanje koje je mučilo sve one koji prate "Američkog idola". "Jel' on stvarno gay?", zapitali su se mnogi kojima je nakon slika "pao kamen sa srca". "Ako se ostvari ono što priželjkujem, to će biti ostvarenje mojih snova", rekao je 26-godišnji Adam. Hoće li objavljivanje fotografija naškoditi njegovoj karijeri koja nije još ni započela, ili će ga plasirati na vrh svih glazbenih ljestvica saznat ćemo pri završetku showa.

S.C.
Foto: inquisitr.com, JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara