VIDEO Avion se srušio u ocean, putnici sve snimali i pucali selfije

VIDEO Avion se srušio u ocean, putnici sve snimali i pucali selfije
Foto: Instagram

INTERNET  su preplavile snimke iz Tihog oceana na kojemu pilot David Lesh i njegovi putnici govore da im se upravo srušio zrakoplov. Zrakoplovu je otkazao motor te je Lesh sletio na površinu mora, a potom su on i putnici stali na krilo aviona i počeli snimati ono što se događa. 

"Udarac je bio slab, uopće nije bilo problema i odmah smo otvorili vrata i izašli na krilo. Napravili smo brzi popis onoga što se nalazi u avionu. Zgrabio sam svoj mobitel i ključeve automobila. Znao sam da imamo oko 20 ili 30 sekundi prije nego što avion potone", kaže Lesh. U moru su bili 40 minuta prije nego što je stigla pomoć. 

Na snimkama koje je Lesh objavio na društvenim mrežama vide se on i putnica kako se smiju te govore kako su preživjeli nesreću i sada čekaju pomoć. 

"Brzo je postalo hladno u oceanu. Nakon otprilike 20 minuta, počeo sam se smrzavati. Posvuda je bilo meduza. Oko nas je bilo i kitova. Čekali smo dok smo mogli na krilu. Avion je potonuo, ušli smo u vodu. Meduze su nas doticale cijelo vrijeme", rekao je Lesh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara