VIDEO Balkanci izvrijeđali poznatog YouTubera: "Jugoslavenske zemlje su bolje od jebene Amerike"

VIDEO Balkanci izvrijeđali poznatog YouTubera: "Jugoslavenske zemlje su bolje od jebene Amerike"

Screenshot: YouTube

HRVATI i Srbi bez greške svaki put pronađu videa koji se tiču njihovih domovina. Nakon što su izvrijeđali američku YouTubericu Vanessu Gabrielu do temjere da je onemogućila komentare pod tim videom, "nanjušili" su još jednog popularnog američkog YouTubera.

Poznati YouTuber Jinx, kojeg na tom kanalu prati milijun i pol ljudi, napravio je isto što i Vanessa Gabriela - kušao hrvatske i srpske slastice s prijateljicom i jednim dječakom te ih nije baš pohvalio. A zatim su njega združeno napale hrvatska i srpska garda online ratnika.

Da video neće ići u dobrom smjeru, vidjelo se čim je Jinx rekao: "Ne znam ni izgovoriti imena tih jebenih zemalja".

Iako je bez problema izgovorio "Serbia" s "Croatiom" se pošteno namučio. Iako su im se prvi slatkiši koje su probali svidjeli, ubrzo su se počeli zgražati nad većinom slatkiša koje naša regija obožava.

A onda su stigli komentari.

"Jugoslavenske zemlje su bolje od jebene Amerike", "Mater glupu kako nemoš volit smoki il bananko", "kak može opće neka nacija koja nema pojma što je recimo KAVA pljuvat po smokijima i bananku, mamicu vam ga rednecks", "Oni kao znaju a djedovi im se fajtali s majmunima tko će dohvatit bananu", "vi jedete govna pa ne znate šta je dobro jebem vam mater", "Dabogda vam Trump trpo smoki u analni otvor, pas mater", "Jebem ti Ameriku glupu vi neznate šta su slatkiši bi jedete ona govna vaša puna šećera i onda se pitate šta ste debeli mrs u picku materinu neznate vi šta je dobro" i "Njima das sarmu oni bi povraćali,njima das balkanske ćevape oni bi imalo proljev.. Nije ni čudo jer jedu samo ono masno smeće koje imam okus po govno starom ko Napoleon...Ameri su glupi..mi smo za njih Ajnštajni", samo su neki od argumenata koje su upotrijebili kako bi uvjerili Jinxa i njegovu ekipu da se varaju oko slatkiša. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara