Video: BB stanari zbog nemara i lijenosti gube novac

IAKO su uspješno izvršili šoping zadatak, stanarima Big Brother nije uvećao iznos tjednog budžeta, a obratio im se podužim pismom u kojem obrazlaže razloge svoje odluke. Neugodno iznenađenje i činjenica da je pred njima još jedan tjedan gladovanja kod stanara je dovelo do polemike, a svaki sudionik showa ima vlastitu verziju o razlozima zbog kojih kolektiv u Kući jednostavno ne funkcionira.

"Mogu se pokušat postaviti i bit ću u petak nominirana. Kad sam im pokušala pristupiti na neki način, dečki su umrli od smijeha", opravdala se Maja-Paola u ispovjedaonici, nakon što je Big Brother stanarima priopćio kako zbog nesloge neće dobiti obećane novce. Iako su, naime, uspješno obavili zadatke, nisu podjednako sudjelovali u njihovoj realizaciji, pa će se ovog tjedna morati zadovoljiti s 50 kuna po glavi, odnosno 550 kuna tjednog budžeta.

Osim toga, zaboravljanje na mikrofone itekako je spustilo iznos glavne nagrade, koja je trenutno na 590 tisuća kuna, no pada svakog dana. Iznenađenje Velikog brata povelo je polemike među stanarima, koji su tražili razloge neuspjeha, kao i način da se takve stvari ubuduće, barem kad je riječ o šoping zadacima, više ne događaju. Svoj obol raspravi dala je i pridošlica Mateja, koja je neke djevojke u Kući prozvala zbog neurednosti. "Ne možete lak za nokte ostavljati gdje vam padne na pamet, jer mi to smrdi. Imate tamo tabure, pa se lakirajte koliko želite", opomenula ih je.

Senka: Imala san svoje kriz'ce

Tessa je opet pustila suzu-dvije, jer je, kaže, nitko ne uvažava, a Senka joj je priznala kako ju je strah samoće. "Imala sam svoje kriz'ce, trudin se da se ne razočaran. Rekla san sama sebi - Senka, u petak ćeš ić' vani, pa sam odluč'la da mi ovaj tjedan bude oke", povjerila se Tessi.

"Svaka mu je rič na mistu", rekla je Vita nakon što je Vedran pročitao priopćenje Big Brothera, a stanari su je "krivo" pogledali jer je upravo ona jedna od djevojaka koje su, prema mišljenju većine, doprinijele neuspjehu kolektiva. Ovih dana vrlo nervozni Stipe smatra da zadatak ne bi izvršili ni da su svi sudjelovali, jer je "zamišljen za manje ljudi".

Stanari su nakratko izgubili kontrolu pa su demolirali dvorište, a nekoliko je muških sudionika Martini vezalo ljepljivu crtu na usta i oko nogu. Cijelog je dana vrebala trenutak za osvetu, pa je predvečer Krešu zasula pjenom za brijanje, uz zarazni smijeh po kojem je već postala poznata.

Kome nedostaje Ivana?

Vesela ekipa i nije toliko osjetila odlazak Zadranke Ivane, koja je u petak, zahvaljujući njihovim glasovima, napustila natjecanje. Goran, s kojim se tokom boravka u Kući najviše zbližila, i za kojeg je rekla kako bi ga voljela vidjeti kao pobjednika, ne lije suze za prijateljicom. "Nisam tužan, ona je vani i siguran sam da uživa punim plućima. Ruta mi se malo promijenila otkad je nema, ali sam se navikao. Sve pet", hladno je rekao o atmosferi nakon Ivaninog odlaska.

D.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara