VIDEO Bezdušno ostavio trogodišnju curicu samu na prometnoj cesti i nestao

VIDEO Bezdušno ostavio trogodišnju curicu samu na prometnoj cesti i nestao
Screenshot: YouTube

KINESKA policija traži muškarca na kojeg sumnjaju da je ostavio trogodišnju djevojčicu samu uz prometnu cestu u Nankingu. Naime, ostavljena djevojčica snimljena je kako luta ulicama i prelazi cestu punu automobila. Prema pisanju kineskih medija, malena je nekoliko navrata umalo poginula, no policija je uspjela na vrijeme reagirati nakon što je primila nekoliko poziva slučajnih prolaznika te ju je odvela u stanicu.

Također, policajci su pogledali snimke i ustanovili da je trogodišnjakinja ostavljena tri sata prije nego li je spašena, a ostavio ju je muškarac za kojeg se pretpostavlja da je njezin otac, piše Daily Mail.

"Sredovječni muškarac je doveo djevojčicu sa željezničke stanice i ostavio ju na ulici", izjavili su iz policije za strane medije te istaknuli kako još uvijek nisu utvrdili je li joj to otac. Dodali su i kako je dotični, nakon što je malenu ostavio, odmah krenuo brzo hodati kako ga malena ne bi sustigla. Ona je krenula za njim, no kako je bio brži, uskoro je nestao iz vidokruga pa se djevojčica našla u opasnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara