VIDEO Bijelu kuću zgrozio video u kojem "gola Melania" pleše ispred repera

VIDEO Bijelu kuću zgrozio video u kojem "gola Melania" pleše ispred repera
Screenshot: Twitter

REPER T.I. uvrijedio je Kanyea Westa i prvu američku damu Melaniju Trump u videospotu u kojem žena nalik njoj izvodi striptiz u Ovalnom uredu Bijele kuće. 

"Kako to može biti prihvatljivo", napisala je na Twitteru Stephanie Grisham, glasnogovornica Melanije Trump, i pozvala na bojkot spota.

"#Odvratno#bojkotirajteT.I", napisala je.

Međutim, videospot je objavljen u petak, kada ga je reper postavio na svom Twitter profilu, a odgledalo ga je dosad 8,5 milijuna ljudi. 

T.I. se u spotu pojavljuje kao pripadnik sigurnosti i promatra kako Donald Trump napušta Bijelu kuću helikopterom, a zatim se u Ovalnom uredu nalazi sa ženom nalik Melaniji Trump. Žena je odjevena samo u jaknu kakvu je u lipnju nosila Melania Trump s natpisom na leđima "I really don't care, do u?" (Baš me briga, a tebe?). 

Žena u spotu zatim skida jaknu i gola sjeda za radni stol predsjednika, za kojem je već T.I., te zajedno razbijaju sve po Bijeloj kući.

Spotom je reper želio promovirati svoj novim album "Dime Trap", ali također i obračunati se s drugim reperom i bivšim prijateljem Kanyem Westom pa se koristio medijski jako popularnom snimkom susreta Trumpa i Westa u Bijeloj kući. 

"Dragi 45", napisao je T.I. na adresu 45. predsjednika Sjedinjenih Država u uvodu svog tvita "Ja nisam Kanye".

Dan ranije 38-godišnji T.I. osudio je Kanyea Westa s kojim je pjevao na koncertu napisavši: "Sramim se što sam uopće surađivao s njim."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara