Video - Bravo Jelena: Rozga osvojila Zagreb koncertom punim pozitivne energije

Foto: Borna Čavrag/Index
Video: Tomislav Brdjanović

NAKON sinoćnjeg koncerta Jelene Rozge, postaje jasnije čemu velika medijska pažnja oko nje. Naime, Jelena je odradila još jedan izvrstan koncert na kojem je pokazala svu svoju energiju i vokalne sposobnosti. Osim toga, ono što zaista izaziva simpatije kod pjevačice je to što ona zaista voli svoj posao. Očigledno je bilo koliko je dirnuta prepunom Cibonom i koliku ljubav ima prema glazbi.

Tra sata sjajne Jelene

Koncert je započela svojim velikim hitom, pjesmom "Bižuterija", koja je zaradila i nominaciju za Porina, u kategoriji hita godine. Sa sobom je dovela i plesačice te napravila atmosferu koja je obećavala spektakl, koji se i dogodio, a trajao je puna tri sata. Kao gosti nastupili su klapa Kampanel, Crvena jabuka te Jole, dugogodišnji prijatelj krhke plavuše.

Euforična publika

Ipak, jasno je bilo od početka do kraja tko je glavna zvijezda večeri. Energična Jelena presvlačila se četiri puta, odradila koncert bez zamornih pauza, a publiku natjerala na ples od početka do kraja. Na kraju je euforičnoj publici još jednom otpjevala "Bižuteriju", i s bine otišla kao prava kraljica. Iako sama tu tituli ne voli te za sebe voli reći da je ona i dalje ona dobra, stara Jele, ne može se poreći da je estrada dobila kraljicu. Dokazala je to i ovim koncertom u Ciboni.

Mislav Bago i Tončica Čeljuska opustili se uz Jelenu

Sinoć su njezin koncert posjetili i Anica Martinović, Marko Grubnić, Lana Pavić, Lana Klingor, Iris Rajačić, Mislav Bago, Tončica Čeljuska te Ivana Kovač. Bago i Tončica zabavljali su se zajedno, a za izjave nisu bili raspoloženi. Ipak, za Jelenine hitove jesu pa su se opušteno zabavljali tijekom cijelog koncerta.

Grubnić: Volim je i jako sam ponosan na nju

Marko Grubnić rekao nam je kako Jelenu obožava od malih nogu. "Jelenu pratim od malih nogu, otkad sam bio klinac vodili su me na koncerte tako da je jako dugo volim. Volim je kao ženu, jednostavno je volim. Danas smo veliki prijatelji i užasno sam sretan i ponosan što moja Jele puni ovako velike dvorane", rekao nam je raspoloženi Grubnić.

"Svaka joj čast"

Anja Alavanja također nam je komentirala Jelenin koncert. "Došla sam poslovno, a Jelenu sam više puta slušala, skidam joj kapu, svaka čast, napunila je Cibonu. Nije došla preko noći na scenu, deset godina radi, dogodio joj se hit, vrijedna je, draga je i eto", zaključila je Alavanja.

Ivana Kovač: Koncert je bio fenomenalan, ovo nije uspjeh preko noći

Ivana Kovač rekla nam je da se o Jeleni govori tek sada, ali je ona uspješna već neko vrijeme. "Koncert je bio fenomenalan, pun pozitivne energije. Ako je bila balada u pitanju, ljudi su s njom tugovali svom tugom, a ako je veselo nešto u pitanju, onda skaču s njom. Mislim da Jelena unazad tri godine puni sve koncerte. Medije percipiraju velike stvari, kao što je Spaladium bio, a to nije bilo preko noći. Ona je malo pomalo radila i već neko vrijeme puni prostore gdje god dođe".

Bravo Jelena!

Nakon koncerta i Jelena je za Index malo prokomentirala koncert. Naprosto je presretna zbog koncerta, nastavit će s radom na novim pjesmama, a dirnuta je publikom. Roditelji su joj nakon dvanaest godina došli u Zagreb i to samo kako bi je poslušali večeras. Ona je uspjela svima pokloniti dio svoje pozitivne energije i na tome joj zaista treba zahvaliti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara