Video: Bujna Sofia Vergara snimila prije trinaest godina izazovnu reklamu

Foto: Screenshoot

SOFIA VERGARA danas je uspješna glumica, no nije bilo lako započeti karijeru. Stoga ne čudi što se petnaestak godina pojavljivala u reklamama i zarađivala na račun svoje odlične građe i egzotične kolumbijske ljepote. Jednu od reklama, onu za fitness centar Bally, snimila je daleke 1998. godine. Tada je Sofia imala 26 godina, svijetlu kosu i nekoliko kilograma manje. U reklami Sofia pokazuje svoje sjajno tijelo i naravno, poručuje svima da idu u Bally, jer će tako i oni imati nevjerojatne obline poput nje.

U ovoj reklami Vergara još uvijek ima svijetlu kosu, no danas je se odrekla i boji se u tamnije, smeđe nijanse. "Prirodna sam plavuša i kada sam krenula na audicije, nitko nije znao što da mi da. Imala sam obline i naglasak, ali i plavu kosu. Kada sam se ofarbala u tamno, svi su mi krenuli davati uloge, a ja se osjećam bolje u tom izdanju", izjavila je Vergara.

Iako u reklami možete vidjeti privlačnu glumicu kako pokazuje svoje sjajno tijelo, Vergara priznaje da se tada nije osjećala baš samopouzdano. "Jednom sam rekla svojoj majci da želim na operaciju. Rekla sam joj da želim otići na plastičnu operaciju. Imam stvarno velike grudi i u svemu što obučem izgledam kao striptizeta. Sada sam zahvalna na onome što imam, i mora se priznati da su mi obline pomogle u karijeri. Uvijek sam se osjećala seksipilno", zaključuje Vergara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara