Video - Cukrov pobjedu proslavio molitvom, Huljić odgovora na optužbe: Nema namještaljke!

POBJEDOM splitskog debitanta Igora Cukrova kojeg prati mlada pjevačica Andrea Šušnjara, Vjekoslave i Tončija Huljića te njihove pjesme "Lijepa Tena" završila je ovogodišnja Dora, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Tako će pjevač domaćoj javnosti poznat po sudjelovanju u Operaciji trijumf u svibnju krenuti put Moskve, a Tonči Huljić je još jednom optužen za namještanje pobjede. Prvo je razočarani i pijani Alen Vitasović pokrenuo javnu lavinu govorkanja oko namještenih glasova, da bi svi počeli upadati s raznim informacijama o namještaljci, a Tonči Huljić na to je reagirao u razgovoru s Indexom.

> Dora 2009: Feminnemke u suzama, Green room nikad dosadniji

Ma kako je samo moguće?!

"Kako je moguće da namjestiš da si drugi kod žirija? Ako namještaš onda si prvi! Valjda mi je takva karma, svaki put kad sam na Dori govore o namještanju rezultata. Stalno moje pjesme pobjeđuju na festivalima i nakon dugo godina to je očigledno počelo izazivati antipatije. Jedan dan sam plagirao sam sebe, drugi sam napisao pjesmu za Srbiju, zatim me svi pitaju što Andrea Šušnjara radi u ovoj pjesmi. Ali, oguglaš, ja sam čovjek koji je oguglao", rekao nam je Tonči Huljić koji je nakon Operacije Trijumf, u kojoj je bio dio tročlanog žirija, odmah primijetio mladog Cukrova i po završetku showa mu ponudio suradnju.

Igor Cukrov - Thompson junior

"Ja mogu samo kazati da on ima nešto, ali da bi se krajnji cilj ostvario, moramo napraviti još puno koraka. Ja sam u njemu nešto prepoznao, kao što sam prepoznao i u svim izvođačima s kojima sam dosad radio. Što se pak 'pucanja glasa' tiče, on je jak pjevač s jakim glasom i tako je počeo prekrivati matricu. Međutim, toga u Moskvi neće biti", o svojem štićeniku rekao je Huljić koji je i ovoga puta pucao provjereno - na emocije, kao kod publike, tako i kod Igora.

Naime, neki misle da je Hrvatska dobila Thompsona juniora jer stalno spominje Hrvate i njihov ponos koji će osjetiti kad zapjeva u Moskvi, te crkvu i teologiju koju je studirao tri godine. "Teologija je nešto što me inspirira, najjači studij na svijetu koji postoji. To je studij koji zahvaća cijelo biće, koji mijenja čovjeka iz korijena i to je dovoljan razlog zašto život posvetiti teologiji", ispričao nam je Igor.

Na pitanje zašto ga u Opatiju nije došla podržati njegova djevojka, pobjednik Dore 2009. rekao je: "Ja imam neke svoje rituale prije nastupa. Tako nikome ne dozvoljavam da mi se približi osim moje sestre koja mi je kao katalizator. I ona je glazbenica pa se nekako razumijemo. Inače, prije nastupa obavim vježbe zagrijavanja glasa, te zamišljam lijepe ideje i lijepe riječi".

Molitva Bogu i u krevetac

Igor Cukrov smatra da je Tončijevo obećanje moguće i da će od njega napraviti zvijezdu svjetskih razmjera. Kako se šuška, u pripremi je snimanje albuma za strano tržište, iako Igor ništa nije želio potvrditi. Prvo što je rekao nakon pobjede bilo je - ovo mi je najsretniji dan u životu. A svoj najsretniji dan proslavit će u maniri, prema njemu, pravog Hrvata katolika - "Pobjedu neću proslaviti u tradicionalnom smislu, znači da odem van, pijem i zafrkavam se. Otići ću u svoju sobu, pomoliti se Bogu i zaspati". Amen.

Pročitajte sve što se događalo proteklih dana u Opatiji:

> Video - Franka Batelić o Dori: Imam gripu i nije mi baš najbolje!

> Ogorčena Maja Vučić: Jasno mi je da nisam prošla kad pogledam masu koja gleda Doru!

> Video - Marko Grubnić o izbacivanju iz Green rooma: Ispričali su mi se zbog propusta!

> Video: Svi su napeti i lete na sve strane - u tijeku posljednje pripreme za veliko finale Dore

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara