Video: Dok Ante štreba, Simonica nosi drva umjesto Mistera Bubičića

NERVOZA prije prvog dvoboja druge sezone reality showa Farma je sve veća. Dok se vrijedni farmeri trude oko grijanja, kuhanja i novih izuma, drugi duelist Ante Gotovac se uhvatio knjige. S obzirom da će se večeras naći prijeko puta Marije Štrajh, po pravilima koji nalažu da se ženski i muški protivnik ne mogu natjecati u snazi ni u izdržljivosti, natjecat će se u znanju.

"To je idiotarija i definitivno najgluplji crtić"

Dok mnogi misle kako je Marija mnogo jača, barem što se tiče inteligencije i znanja, u Farmi to ne mora biti slučaj. Praktikum iz kojeg uče farmeri se ne sastoji od općeg znanja niti informiranosti već je prepun informacija o uzgoju biljaka, recepata, savjeta o brizi za životinje te svih ostalih stvari koje bi pravi farmer, odnosno pravi seljak, trebao znati.


I dok duelisti štrebaju, Simona je pokazala svoje umijeće u nošenju drva. Iako se Misteru Bubičiću nije dalo prljati ruke koje je netom prije oprao, Simonica je rekla kako ona nije slabašna kako drugi misle i da joj je najmanji problem odraditi takve poslove. Novopečenoj pjevačici, Sonji Kovač i još nekolicini djevojaka je pomogao Mario Mlinarić dok je Dino zamolio da njega poštede kako ne bi opet trebao prati ruke.

"Njegovi izumi kako će doći do krletke, to je idiotarija. To je definitivno najgluplji crtić, to je takav debil, taj mačak Silvestar", komentirao je Renman koji između ostalog danas slavi svoj 42. rođendan. Za to vrijeme su Simona i Bubičić vodili zanimljiv razgovor. Od teme o misterovom operiranom nosu tema je završila na Modnom Mačku. "Marko Grubnić ima jebenog stila", izjavila je Simonica koja se složila s Bubičićem kako su mediji nepravedni prema mačiću jer rijetko pišu o njegovom poslu i talentu.

A.M.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara