Video: Dok Britney radi na liniji, Amy opet srlja u kokainsku provaliju

Video: Dok Britney radi na liniji, Amy opet srlja u kokainsku provaliju

ŠTO JE zajedničko Amy Winehouse i Britney Spears? Slom živaca u svakom slučaju, a onda i opijati, pa naposlijetku rehabilitacija. Ipak, "sestre po problemima" ovih su se dana razdvojile - dok Britney marljivo vježba i snima nove pjesme, Amy niže nove skandale.

Posljednji kokainski izlet Amy je imala u klubu Monarch kad ju je nadzorna kamera snimila kako s CD-a vuče bijele crte nakon čega je nastavila piti alkohol i plesati. "Šokirana sam snimkom! Kad je pogledam, pitam se do kad će ovako. Mislim da je sad zaista pretjerala!", najviše je bila ljuta njezina svekrva Georgette koja je nakon spornog videa zamolila policiju da je uhite i strpaju u zatvor.

Amy je, podsjetimo, već je bila snimljena kako konzumira drogu, odnosno crack koji je pušila na lulu, međutim, cijeli je slučaj spremljen u fascikl jer nitko ni na koji način nije mogao dokazati da se u luli doista nalazio crack. Inače, Amy je po tko zna koji put ponovno najavila odlazak u rehabilitacijski centar na odvikavanje u kojem joj, nažalost, droga stiže ispod vratiju kad god to poželi.

S druge strane, Britney Spears je napokon došla k sebi. Iako još uvijek posjećuje sudove kako bi ponovno okupila obitelj, Britney je prije svega svoje mentalno i fizičko stanje dovela u red. Smršavjela je nekoliko kilograma, pustila kosu, počela se zdravije hraniti i izbjegavati milk shakeove zbog kojih je i sama priznala kako je pola života imala "koji gram previše". Svi njezini obožavatelji koji će se naći na ovogodišnjoj dodjeli MTV-jevih video nagrada ipak će ostati uskraćeni za njezin nastup, barem prema riječima njezinog menadžera Larryja Rudolfa koji je na jednoj američkoj radijskoj postaji dao službenu izjavu: "Britney Spears neće nastupiti na ovogodišnjoj dodjeli. Ovo vam govorim službeno a ne 'off the record'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney ne želi nastupiti od srama?

Njegovu je izjavu na neki način potvrdila i glasnogovornica Jive Recordsa pod čijim se okriljem snima novi Britneyin album. "Suprotno od medijskih tvrdnji, Britney ni u kojem trenutku nije spomenula nastup na dodjeli. Usred je snimanja pjesama za novi album i ne izlazi iz studija. Odlično joj ide i trenutačno je fokusirana samo na taj glazbeni dio svog života", rekla je glasnogovornica Gina Orr koja zapravo nije potvrdila kako Britney sigurno neće nastupiti, tako da se fanovi još uvijek nadaju kako će svoju najdražu pjevačicu vidjeti na pozornici. Pretpostavlja se kako Britney ne želi nastupiti na VMA-u zbog prošlogodišnjeg nastupa koji je bio proglašen sramotom godine i njezinom potpunom propasti.

L.V.
Video: News of the World

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara