Video: Dr. House pokazao da osim glume može odlično i pjevati

Video: Dr. House pokazao da osim glume može odlično i pjevati

ZVIJEZDA hit serije "Dr. House", Hugh Laurie, svojim je obožavateljima priredio iznenađenje kada je u Los Gatosu nastupio na Netflix Live festivalu sa svojim bendom, Band from TV, sastavljenim od glumaca koji se također bave i glazbom. Osim Hugha tu su još i gitarist James Denton ("Kućanice"), bubnjar Greg Grunberg ("Heroji"), rock violinist Jesse Spencer ("Dr. House") i pjevač Bob Guiney ("The Bachelor" i "Date My House"), a na nekim dionicama nastupila je i "Kućanica" Teri Hatcher.

Hugh Laurie glazbom se bavi već duže vremena, a u jednom intervjuu referirao se kao "frustrirani glazbenik", napominjući ipak da je glazba jedino mjesto u kojem se on može potpuno izgubiti i opustiti. "Vrlo mi se često događa da sjednem za svoj glasovir i planiram svirati samo pet minuta, a onda se to produlji sve do tri ujutro", rekao je Hugh koji "barata glasovirom, gitarom i još nekoliko stvari". Glumac je također kompozirao i snimio nekoliko vlastitih i originalnih pjesama, a svoje talente pokazao je u televizijskim serijama "Jeeves and Wooster" i "A Bit of Fry & Laurie". Hughov Band from TV svira uglavnom obrade originalnih pjesama nekih drugih bendova, a sva njihova zarada poklanja se u dobrotvorne svrhe jer sviraju isključivo po humanitarnim eventima.

Bend je javnosti prvi put predstavljen 2006. godine na afterpartyju 58. dodjela Emmy nagrada, a od 2007. godine sviraju na dobrotvornim koncertima. Band From TV napravio je pjesmu "You Can't Always Get What You Want" koja se nalazi na originalnom soundtracku televizijske serije "Dr. House" u kojoj Hugh igra glavnu ulogu, a prošle su godine izdali i vlastiti album pod nazivom "Hoggin' All the Covers".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara