Video: Frajeri su zakazali, pa se farmerice međusobno ljube u kuhinji

FARMERI se ovih dana malo svađaju, a malo ljube. Ipak, Jelena Urukalo, iako je sluškinja, slobodnog vremena ima na pretek pa je već uspjela obaviti i dnevnu dozu ženskog šlatanja i dnevnu dozu mrzovoljnog prigovaranja. Ivana, farmerica koja je zadužena za kuhinju, prala je suđe, kad joj je Jelena prišla, uhvatila je za stražnjicu i sočno je poljubila u usta.

Svizac pak, nije bio te sreće - nakon što je Jeleni prigovorio kako se po cijele dane izležava i ujutro kasno ustaje, Ivana je poludjela i obrecnula se na istarskog zavodnika. "Ovo je jedno među rijetkim jutrima kada se Jelena digla prva!", Sviščev komentar ju je raspalio, a paljbu je nastavila i kasnije u štali. Derala se na Rafu kako se premalo bavi kravama a previše svinjama, pa sad ona mora musti u govnima. "Valjda i ja mogu puknuti koji put, neću se smiriti, već dva dana muzem u govnima!", nekontrolirano je vikala.

Na tjednom obiteljskom sastanku Neno je farmerima dao materijala za razmišljanje - rano jutros vidio je dvije siluete kako ulaze u pušnicu, ali nije htio reći koga je vidio. Je li na pomolu nova urota ili novi ljubavni par još nije sigurno, pa svi s nestrpljenjem čekaju da Neno progovori - ukoliko je vidio o kome se točno radi.

Kako na Farmi postaje sve neizglednije "tko pije, tko plaća", i uloge Gazdarice i sluga nisu više ono što su nekad bile. Dok sluškinja Jelena zabušava i izležava se, Gazdarica Dvina polako gubi autoritet koji je u nekoliko prošlih gazdinskih mandata s lakoćom uspostavljala. Sukobila se sa Stefany, čiji stav je sve češće "fućka mi se za sve", pa joj tako nije strano ni odbrusiti Gazdarici. Kad joj je Dvina (po službenoj dužnosti) naredila da nešto napravi, Stefany joj je samo odbrusila. "Rekla sam ti da ću kasnije!", rekla joj je i otišla svojim putem.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara