Video: Garija Kasparova u govoru prekinuo leteći penis

GARY KASPAROV, bivši profesionalni igrač šaha i vođa oporbenog pokreta Druga Rusija, neugodno se iznenadio kada je njegov govor prekinuo "helikopter" u obliku letećeg penisa. Nemili se događaj zbio kada je Kasparov govorio na svečanom otvorenju alternativnog parlamenta u Moskvi namjenjenog opoziciji čiji je cilj "obnova demokracije" u Rusiji. Događaju su nazočili liberali i borci za ljudska prava, ali i brojni novinari koji su se grohotom smijali kada se u prostoriji pojavio ovaj leteći penis.

Nakon što je prekinuo govor, Gary je nekoliko sekundi blijedo zurio u ovu neobičnu pojavu pokušavajući shvatiti što se događa, a onda je njegov zaštitar stvar preuzeo u svoje ruke i udarcem "prizemljio" helikopter u obliku penisa koji je kružio prostorijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da bismo trebali biti zahvalni za ovakve demonstracije opozicije koje bi se inače trebale raspraviti putem diskusije. Također, izgleda da se većina njihovih argumenata nalaze ispod pojasa", našalio se Kasparov, na što je jedan od sudionika poviknuo "Politika je napokon pokazala svoje pravo lice!".

K.H.
Foto: Sharenator

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara