Video: Guzi Gianne Apostolski treba "hitan kozmetički tretman"

Video: Guzi Gianne Apostolski treba "hitan kozmetički tretman"

PINK red carpet vrvio je, među ostalima, i "treš zvijezdama" koje su bile na popisu uzvanika časopisu Stars.  Izbotoksirana Gianna Apostolski bila je jedna od njih koja je s ostalim trešerima sjedila u separeu i trusila votku. Na parti je došla u društvu dečka, 25-godišnjeg Ivice Novaka kojeg je na momente oblijevao znoj kad vidio koliko je muškaraca prilazilo njegovoj Gianni samo kako bi joj poljubili ruku i bacili pogled na sise.

Iako je rekla kako se na partiju neće skinuti, odnosno "da neće biti golotinje jer se u javnosti neće skidati", Gianna je malo kasnije uskočila u charleston haljinicu ispod koje je nosila samo tanga gaćice. Time je svim prisutnima omogućila pogled na njezinu guzu koja prema mnogima "treba hitni kozmetički tretman". Kako izgleda njezina guza uslikana, i kako izgleda nakon kompjuterske obrade, što mnogi magazini redovito čine, pogledajte na fotografiji gore.

Botoksom u čelo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkad vodim 'Gole vijesti' nisam primijetila da mi se muškarci nešto osobito više upucavaju nego inače. Nije bilo nikakvih glupih uleta, ali ja sam ionako u sretnoj vezi. Popričat ću sa svima, ali dalje od toga neće ići", rekla je Apostolski koja se osvrnula na netočne napise o njezinim plastičnim operacijama. "Ja sam potpuno prirodna. Grudi sam samo podigla, što znači da nemam implantante, a liposukcija skoro da nije bila potrebna, te sam uštrcala botoks u čelo", rekla je voditeljica kojoj je Nova TV platila peglanje bora na čelu.

G.P.
Foto: V.H.
Video: T.B., L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara