VIDEO "Hod srama": Turist prošao pola Dubrovnika snimajući selfie

VIDEO "Hod srama": Turist prošao pola Dubrovnika snimajući selfie

 Screenshot: YouTube

TURISTI izvode svakakve vratolomije na ljetovanju, no u posljednje vrijeme najveću opasnost po njih predstavljaju mobiteli i selfie štapovi. 

Tako je jedan turist u posjetu Dubrovniku riskirao razne prijelome i padove dok je šetao ulicama grada ne odvajajući se od svog selfie štapa i kamere. On i ekipa su u Dubrovniku obilazili poznate lokacije sa snimanja "Igre prijestolja" te su htjeli zabilježiti apsolutno svaki trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video koji je objavio na YouTubeu traje više od 5 minuta za vrijeme kojih ovaj veseli turist ne prestaje snimati ni u jednom trenutku. Zabilježio je i trenutak kada su on i ekipa rekonstruirali popularni hod srama iz serije.

"Popodne je i zadnji nam je dan ture 'Igra prijestolja'. Napokon smo ušli u povijesnu jezgru Dubrovnika gdje se snimala većina vanjskih scena iz serije. Grad je prekrasan, a snimanje serije ga je samo još više proslavilo. Nismo mogli odoljeti hodu srama ulicama Dubrovnika", opisao je oduševljeni turist video koji je nazvao "Hodajući selfie u Dubrovniku".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara