Video - Hrvatska traži zvijezdu: Nemaš ni zrno sluha, ali bio bi pjevač?

TIJEKOM glazbene potrage za novom glazbenom uzdanicom, u showu Hrvatska traži zvijezdu pred očima žirija prodefilirali su razni nadobudni pjevači i pjevačice. Mnogi komentiraju kako je ta emisija zabavna upravo zbog onih koji uopće nemaju talent za pjevanje a žele biti zvijezde. Njima se smiju, a dobrim pjevačima dive.

Ovog vikenda bila je prikazana audicija u Osijeku, a obilježile su je dva trenutka. Prvi je ljubakanje s dečkom maloljetne natjecateljice Ivane Lovrek koja je ušla među prvih stotinu, te drugi moment kad se pred kamerama pojavio momak odjeven poput kauboja oko kojeg su se nakon natjecanja lomila koplja.

Ljubljenje pred kamerama
"U Osijeku sam prošla i ušla među prvih sto. To je ovo što je bilo na televiziji ovog vikenda, ali snimano davno prije. Onda je bila audicija u Zagrebu, a što se ondje dogodilo vidjet ćete iduću nedjelju", rekla je Ivana Lovrek koju je na audiciju došao podržati dečko Ištvan. Nakon što je prošla u daljnje natjecanje pred kamerama ju je od sreće izljubio i izgrlio.

"Ištvan je preponosan na mene. Mnogi su mi rekli da je njegova podrška bila jako simpatična. Budući da on jednostavno ne posjeduje glazbeni talent, samo sam mu u početku rekla da je bolji kao pratnja. Sviđa mi se što je opušten i što me došao podržati", nadodala je Ivana.

Jurica Gorša je mladić koji nije prošao na osječkoj audiciji. Naime, došao je odjeven u kauboja i otpjevao country pjesmu, što se žiriju nije svidjelo pa ga je otpratio riječima: "Ne vidimo kauboja u ovom showu". razočaran i tužan što njegov glazbeni izričaj nije naišao na odobravanje, Jurica najviše krivi naziv emisije koji je po njemu trebao biti: "Hrvatska traži pop zvijezdu!"

"Oni su više ocjenjivali moj stajling, a ne pjesmu. Glas i talent bi trebali biti u prvom planu, a ne žanr. A kako su onda neki s narodnjacima našli svoje mjesto u daljnjem natjecanju? Prvo mi je Tony rekao da imam dobar glas i ostale stvari koje su potrebne za prolaz, međutim, Jeleni se nisam svidio valjda zato što sam kauboj, pa se Tony priklonio njezinom mišljenju. To što narodnjaci prolaze mi jako teško pada", rekao je ljutit Jurica koji smatra da ga nisu trebali otkantati zbog countryja jer je on "prihvaćen u cijelom svijetu" i podsjetio na Johnnyja Casha.

Nemaš sluha i ne znaš pjevati, ali bi bio glazbena zvijezda?!

A evo što neki kandidati kažu o onima koji se prijavljuju u "HTZ" a nemaju blage veze sa sluhom i talentom za pjevanje, no ipak imaju ambicije postati glazbene zvijezde. "Netko im je u glavu usadio da su dobri pa se i njihov ego previše podigao. Bila je jedna djevojka koja je pjevala 'Gas gas' i ja stvarno ne znam tko je njoj rekao da zna pjevati. Meni je tih ljudi žao. Isto tako je bio još jedan momak, Mile, žao mi je čovjeka", rekao je Jurica, a ovo je mišljenje Sare Elene Menkovski: "Ima jako čudnih kandidata. Mislim, neke osobe koje su došle i koje ne znaju pjevati svejedno su se prijavile, da bi im nakon prezentacije i žiri rekao da ne znaju pjevati a oni su i dalje uvjereni da su trebali proći. Meni je njih žao".

L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara