VIDEO "Hrvatski Rod Stewart" skoro rasplakao Vannu i Alku: "Ti pjevaš najljepše u ovom showu"

VIDEO "Hrvatski Rod Stewart" skoro rasplakao Vannu i Alku: "Ti pjevaš najljepše u ovom showu"

Foto: RTL

VANNA i Alka Vuica jedva su suspregnule suze kada je desetogodišnji Dino Miklaužić pjevao pjesmu "When I was your man" Brune Marsa. Iako je za svoju izvedbu zaradio samo četiri stolice, svih pet članova žirija se složilo da je Dinin nastup bio jedan od najemotivnijih u showu te da nikoga nije mogao ostaviti ravnodušnim.

"Točno pjevanje pada u vodu kada ovakva emocija od ovako malog dječaka dođe do nas. Kada si otpjevao onaj jedan dio meni je došlo da zaplačem. Ta emotivnost je skoro duplo jača kod tebe nego kod starijih natjecatelja. Uz toliko emotivnosti ponekad ide i manja kontrola glasa i mislim da se zato Zdravko nije podigao", komenitrala je Vanna, s čime se složio maestro Šljivac.

"Dino moj dragi ja ću ti reći da brutalno pjevaš", bila je direktna Alka Vuica.

"Kao da razumiješ, kao da si proživio sve to što pjvaš. Do mene je sve došlo, a da ne kažem da sam danas skužila da me podsjećaš na jednog pjevača kojeg strašno volim, a to je Rod Stewart. Imaš ono nešto, mogao bi jednoga dana biti hrvatski Rod Stewart", ponosno je zaključila Alka, a Luka Nižetić Dininu izvedbu komentirao riječima: "Ti za mene pjevaš najljepše u ovom showu!".

Večeras su u showu nastupili Sara Andrić, Dino Miklaužić, Dario Vilić, Ela Jerković, Rafael Santaleza i Paula Bonić, Emma Uvalić, Lukas Kuić, Karla Forjan i Borna Kurolt. Rafael Santaleza i Lukas Kuić nažalost nisu prošli u daljnje natjecanje. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara