VIDEO Išla je vidjeti varaju li je njena dva dečka, rezultat je šokirao: "Tebi treba stručna pomoć"

VIDEO Išla je vidjeti varaju li je njena dva dečka, rezultat je šokirao: "Tebi treba stručna pomoć"

Screenshot: YouTube

SHOW "To Catch a Cheater" već se proslavio svojim hvatanjem preljubnika, no i oni priznaju da još nisu imali ovakav slučaj.

Djevojka za koju se vjeruje da je iz Kalifornije odlučila je skrivenom kamerom testirati vjernost ne jednog, već dva dečka s kojima se viđa. Tako je nju koja ih vara zanimalo varaju li oni nju. Već u startu je priznala da očekuje da će jedan pasti, a drugi proći test, no tad još nije željela otkriti koji je koji.

Najprije je testiran dečko pod imenom Steve koji misli da čeka svoju curu, no ulijeće mu angažirana glumica i pokušala ga zavesti. Kad ga pita je li sam, on odgovara: "Da, samo čekam", ne spominjući svoju djevojku. Glumici daje lažno ime dok njegova cura u studiju užasnuto gleda monitor sa snimkom. Nakon što ga glumica pita voli li se zabavljati vikendom, on odgovara da "se svako malo treba vikendom opustiti". Glumica potom inzistira na odgovoru je li slobodan, a on odgovara da nema curu, daje joj svoj broj i još provjerava je li prostitutka nakon što pristane odmah s njom otići kod sebe doma.

"Očekivala sam da će to preljubničko smeće proći test", za to vrijeme u studiju govori užasnuta cura.

Potom je ista glumica došla kod njenog drugog dečka Darnella. Prekriva mu oči glumeći da ga je zamijenila za svog prijatelja, a onda mu se počinje upucavati. Za razliku od Stevea, Darnell odmah sumnja u neku namještaljku te je pita je li je netko nagovorio na ovo i pojašnjava joj da ima curu. Na kraju čak odbija zagrliti glumicu, no njegovu djevojku ništa od tog nije impresioniralo.

Štoviše, nakon toga počinje smišljati isprike za Stevea, govoreći da je "tako dobar u krevetu".

Na kraju joj je i voditelj rekao da joj je potrebna stručna pomoć ako izabere Stevea pored Darnella. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara