Video: Iva Jerković i mnoštvo ljepotica u ludom provodu u Haciendi

LUDI provod u vodičkom klubu Hacienda uvijek je zagarantiran, a proteklog tjedna u klubu smo zatekli manekenku Ivu Jerković, koja cijelo ljeto planira provesti na moru. Iva na našoj obali boravi već mjesec dana - u Rogoznici je vodila izbor za Miss Adriatic, nakon čega se preselila u Šibenik, gdje je gošća prijateljice Maje Cvjetković.

"U Rogoznici sam vodila Miss Adriatic, a sad sam s Majom u Šibeniku gdje nam je totalno super. Nedavno nas je njezina majka vodila u Skradin i totalno sam oduševljena tim gradićem koji je zbog svoje veličine i mirnoće predivan. To je prva destinacija koju sam ovo ljeto upoznala i moram reći da za Skradin imam samo hvalospjeve", rekla je Iva Jerković koja nakon provoda u Šibeniku ide put Nina gdje je očekuje cijela njezina obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svake godine se vraćam u Nin, jer se skupi cijela obitelj pa se mogu lijepo odmoriti. Uvijek dođu sve mamine sestre i njihova djeca pa to bude super obiteljski izlet. Iako je Nin mali grad tamo volim skijati na vodi pa mi nikad nije dosadno. Naime, preferiram više aktivan odmor. A kad poželim malo života, onda svratim u Zadar, Sabunike ili Zaton. Od otoka me intrigiraju Ugljan i Dugi Otok gdje sam ove godine vidjela delfine. Bili su mi vrlo blizu i moram priznati da sam se malo uplašila. Ipak, kad sam vidjela tu veliku peraju pored sebe nije mi bilo svejedno iako sam znala da su to dobre životinje koje mi neće nauditi", naglasila je Iva Jerković.

V.V.,L.V.
Foto: Index
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara