Video: Jelena Rozga u "Ami G Showu" otkrila da nije spremna na udaju i da voli mlađe dečke

Video: Jelena Rozga u "Ami G Showu" otkrila da nije spremna na udaju i da voli mlađe dečke

Foto: Screenshot/YouTube

PJEVAČICA Jelena Rozga u ponedjeljak je bila gošća u TV studiju popularnog voditelja televizije Pink, Ami G-ija. Odmah ga je upitala da li on u svoju emisiju zove samo pjevačice koje imaju 10 milijuna klikova na YouTubeu, a on joj je odgovorio: "Tako je. Ti, možda još par Hrvatica i onda mogu samo porno zvijezde".


Na pitanje da komentira uspjeh "Bižuterije", ona je rekla: "Kad sam dobila gotovu pjesmu, nekako sam se tome nadala, nekako je bio dobar tekst "Žena, majka, kraljica", ali da nije bilo boljih pjesama ranije ne bi ni `Bižuterija` tako dobro uspjela", ispričala je Jelena u emisiji. "Seve i ti ste negdje rame uz rame", komentirao je Ami G, a Jelena se našalila rekavši: "Da, obje smo visoke oko 170 centimetara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon komentiranja spota "Razmažena", u kojem Jelena glumi odbjeglu nevjestu, Ami G-iju je priznala kako voli mlađe muškarce te da joj je dečko nekoliko godina mlađi od nje, ali da se ona ne bi još udala već za možda tri, četiri godine jer bi još malo pjevala.

Na pitanje je li istina da su balerine tako dobro razgibane, jer je Jelena nekad trenirala balet, pjevačica je odgovorila "Pa je, istina je", nakon čega ju je Ami G počeo nagovarati da napravi špagu. Ipak, Jelena se uspjela obraniti od tog nagovora, a što je još Ami G pokušao i otkrio, pogledajte u videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara