Video - Kim Verson: U šoku sam!

Tekst: A.A.
Foto: Goran Perešin/Index
Video: Tomislav Brdjanović

"NE MOGU vjerovati, potpuno sam u šoku", rekla je sinoć nakon pobjede u showu Hrvatska traži zvijezdu Kim Verson. Iako je od prvog pojavljivanja na audiciji svima bilo jasno kako Kim ima glas, ona je s najvećom nevjericom prolazila iz jedne emisije u drugu. Uvijek samokritična, no i iz tjedna u tjedan sve bolja, favoritkinja je na kraju i pobijedila. I iako ima samo 16 godina, Kim je već shvatila kako je najvažnije ostaviti poruku iza sebe: "Samo slijedite svoje snove i nikada ne odustajte", rekla je Kim.

"Slažem se s mišljenjem žirija, čini mi se da će moja glazbena karijera krenuti u tom nekom smjeru koji su i oni naveli. Moram još i školu završiti, do sada su mi profesori dosta izlazili u susret, a sada, nakon pobjede, morat ću to sve nekako uskladiti, mislim da se može ako se dobro organiziram. Za karijeru sam spremna puno toga učiniti, ne baš sve, ali puno ću se truditi i raditi jer je pjevanje moja najveća ljubav", kaže pobjednica.

"Dobar glas ipak je najvažniji"

U finalnoj emisiji natjecatelje su došli podržati i svi bivši kandidati showa. "Jako mi je drago da je Kim pobijedila, pokazala je kako je dobar glas ipak najvažniji i da se kvaliteta najviše cijeni", rekao Dino Antonić nakon čestitanja i grljenja s prvom ženskom pobjednicom showa. Nakon euforije na pozornici, čestitanje i druženje sad već bivših kandidata showa, žirija i organizatora nastavilo se na velikom after partyju za kraj jedne sezone. Tamo su bili i neki od natjecatelja prošlogodišnjeg showa, Carla Belovari i Bojan Jamrošić, kojeg je Kim svojom pobjedom skinula s trona.

 "Tko je zvijezda, tko je zvijezda? Kim, Kim, Kim!"

"Baš mi je drago što je pobijedila. Sada samo mora paziti kakav će glazbeni put izabrati i s kim će raditi dalje u karijeri i bit će joj dobro, kao što je i meni", rekao je prošlogodišnji pobjednik Bojan Jambrošić. Zajedno s ostatkom HTZ ekipe još je jednom poslušao pjesmu "Nevidljivo blago" koju je Kim otpjevala i na partyju pa su se svi već i navikli na nju te pjevali s novom hrvatskom zvijezdom. Pjevanja u emisiji sinoć su se uhvatili i voditelji emisije Antonija Blaće i Ivan Šarić. "Mogu vam reći da to uopće nije lagano, baš sam imala veliku tremu. Sva sreća da se komentari žirija nisu čuli na televiziji", smije se Antonija. I ona je sretna zbog Kimine pobjede te se slaže s najčešće uzvikivanim sloganom "Tko je zvijezda, tko je zvijezda? Kim, Kim, Kim!"

Gubitnik u finalu dostojanstveno je podnio poraz, kao da je predosjećao da će Kim pobijediti. "Očito je ovog puta bila bolja. Ja idem dalje, moram još puno raditi i učiti, u stvari mi je ovo tek početak", rekao je metalac iz Koprivnice. Za njega je navijao Duje, koji je još ranije rekao kako je Kim carica, ali da je Vili pobjednik. Duje se ovog puta prevario, a nakon proglašenja pobjednika Kimin trijumf usporedio je s osvajanjem nogometne Lige prvaka pa je tako Kim ispala nogometni klub Inter. Kim je zajedno s prijateljima proslavila pobjedu i oprostila se od showa koji je, kako kaže, bio prekrasno iskustvo koje neće nikada zaboraviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara